joi, iulie 25Liberalist.ro - Portal Business

Comunicarea oficială a guvernului chinez – discuție despre „armarea virusurilor pentru a viza rase umane”

Fii inspirat, trimite articolul unui prieten

Liberalist.ro este singura publicație din România, din câte știm noi, care relatează această știre în premieră!

Un document oficial al guvernului chinez – prezentat la Convenția Națiunilor Unite privind armele biologice în 2011 – discută despre „armarea unor viruși pentru a viza rase (umane)”, potrivit gazdei Sky News, Sharri Markson.

„Este o zonă șocantă și grotescă a bio-cercetării”, a spus dna Markson. Ea a spus că face parte din avertismentul care a fost inclus în prezentarea oficială a guvernului la Convenția Națiunilor Unite privind armele biologice din 2011.

Dna Markson a declarat că documentele arată că guvernul chinez a luat extrem de serios îngrijorările cu privire la o posibilă scurgere de laborator. „Atât de serios au spus că o scurgere de laborator care implică cercetarea virusului ar putea pune întreaga omenire într-un mare pericol”.

„China spune chiar că cercetarea biotehnologiei înseamnă că există dificultăți în respectarea convenției privind armele biologice”.

„Semnificația acestui fapt este că guvernul chinez a inclus o discuție despre aceste amenințări în depunerea sa oficială la Convenția Organizației Națiunilor Unite privind armele biologice ca probleme relevante care ar putea avea impact asupra respectării Convenției în continuare”.

„Nimic din acest document nu este mai semnificativ decât îngrijorările serioase ale Chinei cu privire la un accident de laborator și amenințarea pe care aceasta ar putea să o reprezinte pentru omenire.

„China și prietenii săi au insistat în mod repetat în ultimele 19 luni că posibilitatea unei scurgeri de laborator în Wuhan este o teorie a conspirației. Asta e o minciuna.”

Dna Markson a vorbit cu fostul anchetator principal, care a condus un grup de lucru pentru guvernul SUA în originile COVID-19 – David Asher – despre evoluții.

VIDEO INTEGRAL PE SKY NEWS

Experții se tem că virusul COVID-19 „pare proiectat” în laborator

„E-mailurile divulgate de Fauci sunt șocante, cel puțin”, a scris pe Twitter rep. Marjorie Taylor Greene (R-Ga.). „El trebuie să fie CONCEDIAT! Am introdus un proiect de lege pentru a face exact asta … HR 2316,„ Fire Fauci Act ”.”

La 31 ianuarie 2020, Kristian G. Andersen, directorul Institutului de Cercetare Scripps, i-a scris lui Fauci să spună că unele dintre caracteristicile SARS-CoV-2 „(potențial) par concepute”.

Andersen a menționat că „trăsăturile neobișnuite” ale virusului au constituit „o parte foarte mică” a genomului său.

„Avem o echipă bună dedicată pentru a privi foarte critic acest lucru, așa că ar trebui să știm mult mai multe la sfârșitul weekendului”, a scris el ca parte a unei serii de e-mailuri.

Noua colectie de ochelari de soare Lensa este listat

„Ar trebui să menționez că, după discuțiile de mai devreme de astăzi, Eddie, Bob, Mike și cu mine găsim genomul incompatibil cu așteptările din teoria evoluției„, a spus Andersen. „Dar trebuie să ne uităm mult mai atent la acest lucru și mai sunt încă analize de făcut, astfel încât aceste opinii s-ar putea schimba în continuare”.

Andersen și echipa sa au publicat ulterior un articol în revista Nature Medicine, unde au scris că nu „cred că orice tip de scenariu bazat pe laborator este plauzibil” dar, bineînțeles, nu exclud scenariul fabricării. Deși ei nu au exclus radical ci chiar aveau probe care dovedeau că virusul era „incompatibil cu așteptările din teoria evoluției”, Fauci nu a avut nicio problemă să nege vehement în public însăși posibilitatea de a fi un virsus fabricat. Știm din emailuri că aceasta era versiunea preferată de regimul Chinez care i-a și mulțumit, și mai știm din ultimele descoperiri că avea și un interes personal să ignore această posibilitate, el finanțase crearea de viruși pontențați pentru a afectat omul în laboratoarele din Wuhan.

Fauci a oferit sprijin unui oficial chinez de sănătate


Pe 28 martie 2020, Fauci a primit un e-mail de la George Gao, directorul Centrului chinez pentru controlul și prevenirea bolilor. Gao acordase un interviu revistei Science, spunând că SUA și alte națiuni occidentale comiteau o „mare greșeală” prin a nu le spune oamenilor să poarte măști.

„Am văzut interviul științific, cum aș putea spune un astfel de cuvânt” mare greșeală „despre alții? Asta a fost formularea jurnalistului. Sper să înțelegeți”, i-a scris Gao lui Fauci.

„Să lucrăm împreună pentru a scoate virusul de pe pământ”, a spus el.

Citește și:

CDC ‘recunoaște’ faptul că medicii și politicienii corupți au menținut restricțiile în ciuda datelor științifice

‘Idolul’ Fauci a admis că virusul Covid19 ar fi putut fi chiar unul din virusurile finanțate de el

Medic din Cluj demască dezinformarea: E falsă ideea că dacă ne scad anticorpii imunitatea scade

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *