sâmbătă, mai 18Liberalist.ro - Portal Business

Covid19 Delta – 63% sunt acum de părere că guvernul nu ar trebui să ia vreo restricție

Fii inspirat, trimite articolul unui prieten
Covid19 Delta – 63% sunt acum de părere că guvernul nu ar trebui să ia vreo restricție

SUA: Noul sondaj al Convenției Statelor a fost lansat în cadrul emisiunii Grant Stinchfield al televiziunii de dreapta, Newsmax, în 29 iunie. Sondajul de opinie demonstrează că majoritatea americanilor nu doresc noi restricții și măsuri guvernamentale legate de varianta delta COVID19.

Subiecte din articol:

  • Carantina nu funcționează – fapt!
  • De ce se ignoră știinta in România

63% sunt acum de părere că guvernul nu ar trebui să ia vreo restricție

Sondajul este efectuat de cunoscuta agenție de sondare a opiniei publice din SUA, The Trafalgar Group, cea care la ultimele doua scrutinuri electorale din SUA a avut cele mai realiste și corecte sondaje, relevând în campaniile electorale din 2016 și 2020 faptul că celelalte agenții de sondare au folosit rezultate manipulate pentru influențarea opiniei publice.

Respondenții au fost întrebați despre noul context epidemiologic din SUA:

Pe măsură ce noua variantă Delta a COVID-19 continuă să se răspândească în SUA ce ar trebui
să fie răspunsul?

63% sunt acum de părere că guvernul nu ar trebui să ia vreo restricție deoarece acum că există la dispoziția fiecăruia vaccinuri și scheme de tratament eficace, decizia ar trebui să rămână la latitudinea fiecărui individ.

17,7% consideră dimpotrivă că statul ar trebui să reinpună purtarea măștilor obligatoriu și distanțarea fizică.

Iar 7% consideră că, în plus față de purtarea măștilor, guvernul ar trebui să reintroducă carantina generalizată și distanțarea fizică.

12,3% nu știu, încă nu au o opinie formată.

Carantina nu funcționează – fapt!

Deși presa pare că ‘presează‘ foarte mult pe noua variantă de covid19, varianta delta, există o schimbare radicală de percepție în rândul populației care este mai puțin panicată și mai puțin dispusă să renunțe la libertăți pentru noi restricții dovedite deja ineficiente.

Inclusiv presa de stânga recunoaște: „Statele americane cu ordine de carantinare și limitare a circulației și care au implementat reguli stricte Covid-19 nu au raportat mai puține infecții și decese anul trecut, susține un studiu publicat joi, care contestă alte cercetări recente despre pandemie” și citat de Forbes. Același lucrul îl relevă și un recent studiu danez care nu doar sugerează ci o spune cu subiect și predicat: Carantina locală nu a avut niciun efect asupra ratei infecției cu SARS-CoV-2.

Cercetătorii nu au găsit nicio diferență semnificativă în numărul de infecții înainte și după carantinare, comparativ cu celălalt grup de patru. În al doilea rând, numărul de infecții a început să scadă cu o săptămână sau mai mult înainte de carantinare și inainte ca să se observe un efect direct, ca urmare a acesteia. În al treilea rând, numărul infecțiilor a început să scadă și în cele patru municipalități în care nu s-a aplicat nicio modificare.

Testarea în masă a fost efectuată timp de câteva săptămâni în cele șapte municipalități blocate, dar nu pare să fi schimbat dinamica infecției. Pe de altă parte, testarea intensivă a asigurat că marea majoritate a cazurilor au fost detectate. De fapt, se estimează că două din trei persoane din aceste șapte municipalități au fost testate.

news-medical.net

În România știința nu contează

Întrebat dacă se pregăteşte un scenariu cu măsuri care nu au mai fost luate până acum în cazul aparţiei unui focar de infectare cu varianta Delta a coronavirusului, Raed Arafat a răspuns: „Dacă apare un focar, cu toate forţele… vom face tot posibilul ca acesta să fie limitat”.

„Măsurile care se iau depind de ce înseamnă focarul, dacă ştim sigur că este această tulpină şi orice focar trebuie să ne atragă atenţia. Dacă apare un focar trebuie să ne atragă atenţia şi să fie secvenţiat să vedem dacă e tulpină nouă. Avem Delta şi avem Delta plus, care se pare că e mai agresivă decât tulpina Delta. Deci asta este o problemă cu care ne vom confrunta în continuare cât este pandemie pe plan mondial. Există măsuri care se iau (…) La acest moment, legislaţia (…) are prevederi care ne permite să luăm măsuri chiar imediate dacă este necesar”, a afirmat şeful DSU, conform relatării realitatea.net.  

Citeste si alte stiri similare:

ASALT: Educația Sexuală în școli fără acordul părinților! Ce conține programa școlară propusă?
VIRAL: Viața după Covid și libertățile pe cale de dispariție
Fondul Monetar Internațional vrea să știe ce cauți pe internet. Ce pățești dacă nu ești cetățean model
Consultantul de business și marketing în București. Cine apelează la ei și ce onorarii practică?
‘Idolul’ Fauci a admis că virusul Covid19 ar fi putut fi chiar unul din virusurile finanțate de el
Mii de români renuntã la WhatsApp. De ce se discută de ‘Dosarul’ Digital?

Facebook ne-a amenințat cu suspendarea paginilor noastre Liberalist.ro deoarece scriem pe subiecte care contrazic narațiunea companiei și interesele sale politice de stânga. Nu suntem singurii, probabil și dvs. ați observat faptul că anumite postări care contravin narațiunea oficială sunt considerate ‘spam’ sau ‘mesaje neautoritative’ și în consecință depublicate (termenul tehnic ‘Hide’). De aceea, încercăm să dezvoltăm un grup pe Telegram ca o alternativă anti-cenzură. ABONEAZĂ-MĂ LA TELEGRAM
Dacă apreciați conținutul acestei publicații liberal-conservatoare, vă încurajăm să vă invitați și prietenii să se alăture. Mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *