miercuri, iulie 24Liberalist.ro - Portal Business

Cum funcționează tehnologia ARN mesager?

Fii inspirat, trimite articolul unui prieten
Cum funcționează tehnologia ARN mesager?

Efectele adverse ale vaccinurilor împotriva coronavirusului țin mulți oameni pe loc în decizia lor de a se imuniza cu vreun ser, de aceea, medicul infecționist Laurențiu Stratan a explicat, într-o emisiune de la A7TV, cum funcționează tehnologia ARN mesager și de ce este importantă protecția, chiar dacă anticorpii formați sunt puțini.

Cum funcționează tehnologia ARN mesager?

”ARN-ul mesager, care este introdus prin vaccin, ajunge în celulele musculare și pe baza lui se creează respectiva proteină spike, în cantitate destul de mare.

Atât ARN-ul mesager cât și proteina spike, după ce sistemul nostru imun o ține minte și creează anticorpi împotriva ei, ambele dispar din organism, adică sunt eliminate, în câteva ore, până la 1-2 zile”

Efectele adverse ale vaccinurilor împotriva coronavirusului

Tocmai din acest motiv efectele adverse pot dura mai mult de câteva ore după injectare, până când sunt eliminate virusul și proteina din corp:

”Efectele adverse pot fi aceleași ca în cazul începutului unei forme ușoare spre medii de Coronavirus. Nu se introduce virusul în corp, ci materialul genetic care sintetizează doar o proteină care din componența virusului”

Ce facem în situația în care ne-am vaccinat, dar anticorpii sunt puțini, explică chiar medicul infecționist, Laurențiu Stratan:

”Chiar dacă, după vaccin, rămân puțini anticorpi, ce trebuie să înțelegem este că sistemul imunitar este dinamic. Și la hepatita B se pot pierde anticorpii, în timp, dar când intrăm din nou în contact cu virusul, imediat sistemul imunitar intră în acțiune și te protejează”

Inventatorul tehnologiei ARNm, dr Robert Malone

Informațiile despre inventatorul tehnologiei ARNm, folosită în vaccinurile anticovid, au fost eliminate de pe site-ul enciclopedic online Wikipedia după ce acesta a avertizat public împotriva administrării vaccinurilor experimentale de terapie genică tinerilor, relatează Active News.  

Decizia de ‘eliminare’ vine după ce a avertizat public că nu există suficiente informații despre vaccin pentru a da un consimțământ în cunoștință de cauză, informează LifeSite.

„Proteina spike, dacă este biologic activă, este foarte periculoasă”

Dr. Robert Malone a declarat că Food and Drug Administration (FDA) era conștientă că proteinele spike sunt „biologic active și ar putea călători de la locul de injectare și provoca evenimente adverse, iar proteina spike, dacă este biologic activă, este foarte periculoasă”.  

Ulterior, apărând la emisiunea „Tucker Carlson Tonight” de la Fox News câteva zile mai târziu, Dr. Malone a emis noi avertismente cu privire la vaccinuri, al căror conținut este contrar celui promovat de către mass-media mainstream. Inventatorul ARNm a declarat că nu există încă suficiente date pentru ca cineva să ia o decizie în cunoștință de cauză cu privire la administrarea vaccinurilor.    

Malone a avertizat, de asemenea, împotriva administrării injecțiilor în rândul tinerilor: „Am o prejudecată că beneficiile probabil nu depășesc riscurile la această grupă. Dar, din păcate, analiza riscurilor și beneficiilor nu se face”.  

Citeste si alte stiri similare pe Liberalist.ro:

Inventatorul tehnologiei ARNm, dr Robert Malone

Benzinării – Prețurile cele mai recente! Cât se va face litrul în decembrie?

De ce costă 1.000€ dacă este un CRM gratuit? Digitalizarea vânzărilor

LISTA DE RESTRICȚII ÎN CARANTINĂ, introduse în Capitală începând de duminică

I ¡Credit Online | rapid în câteva minute!

ASALT: Educația Sexuală în școli fără acordul părinților! Ce conține programa școlară propusă?
VIRAL: Viața după Covid și libertățile pe cale de dispariție
Fondul Monetar Internațional vrea să știe ce cauți pe internet. Ce pățești dacă nu ești cetățean model
Consultantul de business și marketing în București. Cine apelează la ei și ce onorarii practică?
‘Idolul’ Fauci a admis că virusul Covid19 ar fi putut fi chiar unul din virusurile finanțate de el
Mii de români renuntã la WhatsApp. De ce se discută de ‘Dosarul’ Digital?

Abonați-vă la notificările Liberalist.ro pentru ȘTIRI AUTOMATE și ALERTE direct pe mobil sau desktop!

Facebook ne-a amenințat cu suspendarea paginilor noastre Liberalist.ro deoarece scriem pe subiecte care contrazic narațiunea companiei și interesele sale politice de stânga. De aceea, încercăm să dezvoltăm un grup pe Telegram ca o alternativă anti-cenzură. ABONEAZĂ-MĂ LA TELEGRAM