sâmbătă, februarie 24Liberalist.ro - Portal Business

Dr. Flavia Groșan – portret de inamic al statului

Fii inspirat, trimite articolul unui prieten
Dr. Flavia Groșan – portret de inamic al statului

Derapaje și atacuri defăimătoare la adresa medicului care a tratat cu succes 1000 de pacienți. Dacă era o persoană care făcea rău, puteai să explici într-o oarecare măsură vitriolul de ură revărsat în valuri asupra doctorului Flavia Groșan, dar vina ei este cu adevărat mai îngrozitoare pentru trompetele sistemului, a contrazis narațiunea oficială!

Alături de ei, și alți medici din toată țara au reacționat în urma declarațiilor făcute de pneumologul din Oradea vizavi de protocolul respectat în spitale pentru pacienții cu Covid.

Doctorița a spus că se fac greșeli uriașe, în timp ce ea a vindecat peste o mie de bolnavi fără a-i interna. Și i-ar fi sfătuit pe oameni să stea acasă chiar dacă au saturația de oxigen scăzută.

Pentru criticile aduse în mod public, a fost chemată în Comisia de Etică a Colegiului Medicilor, relatează digi24.

Solidaritate cu Dr. Flavia Groșan!

Reprezentanții Colegiului Medicilor Bihor au transmis că, deși medicul pneumolog este implicat și dedicat pacienților, ei „dezaprobă derapajul profesional ofensator al doamnei doctor asupra întregii bresle medicale, dar, mai pregnant, asupra pneumologilor. Doamna doctor a dat declarații ce contravin eticii și deontologiei profesionale pe un canal media național, contrazicând și chiar combătând toate protocoalele naționale și internaționale de tratament ale infecției SARS-Cov2”.

Medicii bihoreni aliați în Colegiul care apără orbește „protocoalele naționale și internaționale” nu au explicat în comunicat în ce fel o opinie medicală separată e de natură să „ofenseze” întreaga breaslă a pneumologilor și de ce niște simple declarații „contravin eticii și deontologiei profesionale” mai mult decât ar face-o niște tratamente care omoară oameni.

Au jignit-o pentru cum arată, Radu Tudor chiar a sugerat că este bolnavă psihic

Un psihiatru o analizează pe medicul Flavia Groșan, cea care a explicat că aplică o schemă de tratament diferită de cea oficială și are dovezi empirice că funcționează. Peste 1000 de pacienți au trecut prin boală fără probleme, declară doamna doctor.

Psihiatrul Gabriel Diaconu, un influencer care apare pe la toate televiziunile plătite pentru propaganda de vaccinare, alături de alte voci ‘remarcabile’ ale epocii covid, a simțit nevoia să o denigreze pe motiv că vorbește dubios, după ce C.T. Popescu și Radu Tudor, prieteni dragi ai guvernului, au jignit-o pentru cum arată, Tudor chiar sugerând că este bolnavă psihic.

Dacă unii medici sunt eroi, alții sunt ‘ca băiatul ăla din poza cu hitleriștii care e singurul care nu salută ”heil‘, conform dlui Diaconu. Este, fără dar și poate, un eufemism scandalos pentru dizidență și o comparație îngrozitoare care trebuie penalizată. În România, nu ești medic bun ci eventual bolnav psihic dacă îți propui să nu lași pacienții să ajungă la ATI.

Reacția oamenilor a fost promptă. Sute de comentarii, aproape toate impotrivă, l-au condamnat:

Doina Usaci – Gabriel Diaconu esti vândut complet. Esti una din cele mai mari dezamăgiri ale acestei perioade. Nu cred ca te va mai spala ceva vreodata.

Cristian Mihaescu – Dacă doamna este medic si a facut medicina pe corect nu pe pile este normal ca stie ceea ce face. Respect ! Celorlalți care se stiu medici doar pe diploma sa plece si sa lase profesioniști.

Albu Pavel – Cred ca esti si tu numai bun pentru analiza care, o recomanzi dnei dr Grosan; nu ti-a spus nimeni ca nu esti unicul detinator al adevarului , chiar nici …Radu Tudor? Luati-va de mana si amandoi dispareti cat mai repede in padure la……… Baneasa!

Mary Bob – DAR PE CEI CARE APLICA METODA LEGAT DE PAT, SEDAT FARA MOTIV ŞI INTUBAT PESTE VOIA BOLNAVULUI, NU ÎL ANALIZAŢI ?

Carmen Gabriela – Ar trebui sa plecati de la premisa ca nu scrieti pentru prosti…..ati scris ca sa va bagati in seama….pentru omul de rand lipsa de empatie a ,,specialistilor ,,buimaci a dus la aceasta situatie. In cine sa crezi cand din martie anul trecut s a spus ca este o gripa si sa nu ne agitam….de ce sa ii crezi ?????

Niculina Baicu – Gabriel Diaconu, medic cică, face o analiză a unei persoane fără să o fi consultat, fără să o fi analizat așa, ca un specialist ce e? Marș, băi mercenarule! Și mai las-o cu comparația cu nazismul pentru că se dovedește că țara colcăie de ucenici ai lui Mengele!

A avut dreptate! Schema de tratament a Flaviei Groșan, confirmată de specialiștii din Marea Britanie

Publicația Daily Telegraph a relatat că tratamentul oferit de dr. Groșan  se bucură de susținerea medicilor britanici. Doctorii care au tratat pacienții Covid cu medicamente tip suspensie de inhalat au raportat că unii bolnavi și-au revenit mai repede cu până la trei zile.

Astfel, experții reconfirmă beneficiile medicamente comune și accesibile oricui în tratarea Covid-19.

Este și ceea ce a susținut medicul Flavia Groșan când a dezvăluit public tratamentul propus pacienților de Covid. Aceasta susţine că ar fi vindecat peste 1.000 de pacienți infectați cu coronavirus cu o schemă tratament diferită de cea aprobată de Ministerul Sănătăţii.

Ai mei sunt ok, mai stau patru zile în izolare după care își reiau activitatea

„În zece zile pacienții mei sunt ok, mai stau patru zile în izolare după care își reiau activitatea. În reportajul cu care am pornit am spus o mie. Nu o mie. Eu am mii! Pentru că într-o casă sunt trei, patru pacienți COVID, și pe toți patru i-am tratat.

Eu am o schemă în care fiecare medicament știe ce face. Dacă îmi spune că pacientul are febră, ceva nu e în regulă. Dacă îmi spune că tușește, ceva nu e în regulă. Eu controlez povestea. E o poveste, pentru că eu mă adresez lumii. Și va rămâne această poveste scrisă de mine.

Claritromicina singură, nu poate face față. Ea este vedeta, dar are nevoie de ajutoare. Regina este Ventolin, regele este Flixotide.

Decizia Colegiului Medicilor în privința Flaviei Groșan

Reprezentanții Colegiului Medicilor Bihor au luat decizia să nu o sancționeze pe Flavia Groșan și să îi permită acesteia să își continue activitatea. În privința posibilității ca aceasta să-și continuie activitatea, reprezentanții Colegiului Medicilor au spus:

„Da, își poate continua activitatea, deoarece nu există nicio plângere la Colegiul Medicilor și nu există acuzații de malpraxis. Nu avem niciun fel de plângere împotriva doamnei doctor. Suntem un mare organism profesional și deocamdată nu s-a pus problema sancționării, mai ales că doamna doctor a fost de o eleganță deosebită.

Doamna avocat a înțeles că nu e vorba de o anchetă și, concluzia finală a fost că doamna doctor va continua să își vadă pacienții la cabinetul dânsei fără a mai ieși în spațiul public cu aprecieri la adresa colegilor ce lucrează în sistemul privat sau de stat“, a declarat președintele Colegiului Medicilor Bihor, Carmen Pantiș.

Citește și alte știri similare pe Liberalist.ro:

Facebook ne-a amenințat cu suspendarea paginilor noastre Liberalist.ro deoarece scriem pe subiecte care contrazic narațiunea companiei și interesele sale politice de stânga. Nu suntem singurii, probabil și dvs. ați observat faptul că anumite postări care contravin narațiunea oficială sunt considerate ‘spam’ sau ‘mesaje neautoritative’ și în consecință depublicate. De aceea, încercăm să dezvoltăm un grup pe Telegram ca o alternativă anti-cenzură. ABONEAZĂ-MĂ LA TELEGRAM

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *