sâmbătă, aprilie 13Liberalist.ro - Portal Business

Virusul Covid19 ar fi putut fi unul din virusurile finanțate de Dr Anthony Fauci, expertul administrației Biden

Fii inspirat, trimite articolul unui prieten
Virusul Covid19 ar fi putut fi unul din virusurile finanțate de Dr Anthony Fauci, expertul administrației Biden

The Intercept a obținut 900 de pagini de documente referitoare la acea cercetare, demonstrând cu documente contrariul, NIH a finanțat cercetarea de fabricare a unui virus de la animale pentru a fi fatal omului (gain of function) de tip coronavirus prin EcoHealth Alliance și laboratorul Wuhan.

Pe scurt, cercetarea făcută în Wuhan, categoric ar fi putut duce la crearea virusului COVID-19 care a ucis milioane de oameni și a distrus economiile și libertățile civile de pe tot globul.

„În opinia mea”, spune autorul, „sunt mult prea multe dovezi pentru a fi doar coincidență, mai ales că încă nu avem dovezi cum că virusul COVID provine din natură, cu punct de origine intr-o piață umedă chineză.”

Dar ce spunea Fauci acum cateva luni in Congresul american in disputa deschisa cu republicanul Paul Rand?

Cuprins:

  • ‘Idolul’ Fauci a admis că virusul Covid19 ar fi putut fi fabricat
  • Rand Paul a sugerat că Fauci contribuie la finanțarea cercetării de tip „gain of function”
  • Fauci a mințit pur și simplu un comitet al Senatului și publicul american

‘Idolul’ Fauci a admis că virusul Covid19 ar fi putut fi fabricat

La scurt timp după ce senatorul Rand Paul, R-Ky., l-a pus la ‘perpelit’ bine pe celebrul doctor Anthony Fauci în timpul unei audieri din Senat cu privire la cercetarea de tip gain of function asupra virusurilor naturale, finanțarea Institutului de Virologie Wuhan și potențialul unui accident de laborator, Fauci a recunoscut pentru Politifact că nu a fost tocmai sincer în răspunsurile lui din Congres.

În primul rând, el recunoaște că nu este „convins” că virusul COVID-19 s-a dezvoltat natural; în al doilea rând, poate la fel de alarmant, recunoaște că SUA s-au angajat și au ajutat la finanțarea oamenilor de știință chinezi în studierea coronavirusurilor.

„Nu, nu sunt convins că (virusul) COVID-19 are o origine naturală” ”, a spus Fauci lui Katie Sanders, la Politifact, la un eveniment virtual numit„ United Facts of America: A Festival of Fact-Checking ”.

„Cred că ar trebui să continuăm să investigăm ce s-a întâmplat în China până când vom continua să aflăm, în măsura posibilităților noastre, ce s-a întâmplat.”

„Cu siguranță, oamenii care l-au investigat spun că probabil a fost apariția dintr-un rezervor de animale care a infectat apoi indivizi, dar ar fi putut fi altceva și trebuie să aflăm acest lucru. Deci, știți, acesta este motivul pentru care am spus că sunt în favoarea oricărei investigații care analizează originea virusului”.

Rand Paul a sugerat că Fauci contribuie la finanțarea cercetării de tip „gain of function”

În interogatoriul din Congresul SUA, congresmanul republican Rand Paul a sugerat că Fauci contribuie la finanțarea cercetării de tip „gain of function” care prevede modificarea virusurilor din natură să afecteze omul și potențarea efectelor acestora la om.

În timpul interogării, Fauci a negat „categoric”, însă Fauci s-a folosit de întrebările lui Rand cu privire la cercetarea gain of function pentru a sugera că SUA nu au niciun rol în finanțarea și cercetarea infecțiilor cu coronavirus împreună cu oamenii de știință chinezi. Evident, sugestia a fost o încercare de disimulare a adevărului iar mai târziu, probabil de frica unui sperjur și dorind să clarifice public, a admis nu doar că a finanțat dar și faptul că acest virus care a nenorocit o întreagă planetă ar fi putut fi chiar unul din virusurile finanțate de el.

Sunt însă slabe șanse ca administrația Biden, cea care îl consideră un erou al vremurilor, să facă vreo anchetă serioasă pentru descoperirea originii virusului. Interesul mare este să se preia de bună orice concluzie din partea Chinei și să se treacă mai departe la planul de resetare economică și socială.

Fauci a mințit pur și simplu un comitet al Senatului și publicul american

Amintiți-vă, recent, Fauci și-a construit negarea spunând că nimic din ceea ce a fost finanțat nu ar fi putut duce la pandemie, de parcă simpla finanțare a fabricării de virusuri fatale omului nu e destul de grav. Acum, s-a dovedit că această scuză amețitoare, de politician, este falsă. Fauci a mințit pur și simplu un comitet al Senatului și publicul american.

De la descoperirea acestor documente, pe twitter, conform publicatiei redstate.com, hashtag-ul #faucilied (Fauci a mințit) a devenit viral. Problema cea mai mare a lui Anthony Fauci nu este însă decredibilizarea, în Statele Unite, conform legii federale, sperjurul sau mărturia mincinoasă este clasificată drept o infracțiune penală și prevede o pedeapsă cu închisoarea de până la cinci ani.

Citește și alte știri similare pe Liberalist.ro:

Facebook ne-a amenințat cu suspendarea paginilor noastre Liberalist.ro deoarece scriem pe subiecte care contrazic narațiunea companiei și interesele sale politice de stânga. Nu suntem singurii, probabil și dvs. ați observat faptul că anumite postări care contravin narațiunea oficială sunt considerate ‘spam’ sau ‘mesaje neautoritative’ și în consecință depublicate. De aceea, încercăm să dezvoltăm un grup pe Telegram ca o alternativă anti-cenzură. ABONEAZĂ-MĂ LA TELEGRAM

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *