sâmbătă, mai 18Liberalist.ro - Portal Business

Florida atinge cea mai scăzută rată de cazuri din țară

Fii inspirat, trimite articolul unui prieten
Florida atinge cea mai scăzută rată de cazuri din țară

COMUNICAT EMIS DE GUVERNUL STATULUI FLORIDA

Tallahassee, Florida – Ca urmare a conducerii guvernatorului Ron DeSantis și a abordării noastre bazate pe date fără mandate, statul Florida are una dintre cele mai scăzute rate medii zilnice de cazuri de COVID-19 în ultimele 7 zile la 100.000 de rezidenți din Statele Unite.

„Fără mandate sau blocări, cazurile de COVID-19 în Florida au scăzut cu 90% din august”, a spus guvernatorul Ron DeSantis.

„Pe lângă cazuri, spitalizările au scăzut vertiginos în statul nostru. Acest lucru a fost realizat prin faptul că tratamentele cu anticorpi monoclonali și vaccinurile sunt disponibile pe scară largă în statul nostru, protejându-i în același timp pe floridienii de excesul guvernului.”

Comunicatul oficial in Engleză

Florida Reaches Lowest Case Rate in the Nation

On October 27, 2021, in News Releases, by Staff

Tallahassee, Fla. – As a result of Governor Ron DeSantis’ leadership and our data-driven approach free of mandates, the State of Florida has one of the lowest COVID-19 daily average case rates in the last 7 days per 100,000 residents in the United States.

“Without mandates or lockdowns, COVID-19 cases in Florida have decreased 90% since August,” said Governor Ron DeSantis. “In addition to cases, hospitalizations have plummeted in our state. This has been accomplished by making monoclonal antibody treatments and vaccines widely available throughout our state while protecting Floridians from government overreach.”

DeSantis, un lider liberal-conservator diferit ca de la cer la pământ de USR-iștii și PNL-iștii americani

Guvernatorul Ron DeSantis a anunțat un proces împotriva ordinului Administrației Biden care impune ca angajații contractorilor federali să fie vaccinați până pe 8 decembrie, urmând promisiunea de a lua măsuri legale pentru a opri excesul federal și pentru a fi primul stat din națiune care să-l tragă la răspundere pe președinte.

Procesul urmărește încetarea imediată a cerinței ilegale ca subcontractorii și contractorii federali să se asigure că toți angajații au primit o injecție obligatorie.

Guvernatorului i s-a alăturat la anunț procurorul general Ashley Moody, precum și floridenii care s-au confruntat sau se confruntă cu consecințe ca urmare a obligativității de vaccinare. Procesul poate fi găsit aici.

„Cu doar câteva luni în urmă, Joe Biden spunea că nu ar fi potrivit sau legal ca guvernul federal să impună aceste vaccinuri cu COVID”, a spus guvernatorul Ron DeSantis.

„Dar acum am trecut cumva de la 15 zile pentru a încetini răspândirea la 3 vakcinuri pentru a-ți păstra locul de muncă. Guvernul federal își depășește puterea și este important pentru noi să luăm atitudine, deoarece în Florida credem că acestea sunt alegeri individuale.”

Săptămâna trecută, guvernatorul DeSantis a anunțat o sesiune specială a Legislativului din Florida pentru a oferi protecție angajaților și a apăra dreptul părinților de a-și renunța copiii la mască de școală și mandate de carantină. Guvernatorul a lucrat îndeaproape cu Camera și Senatul pe măsură ce avansăm, iar datele sesiunii speciale vor fi anunțate în această săptămână.

Citește alte știri pe Liberalist.ro:

Credit cu buletinul – lista celor mai bune oferte!
Un parlamentar finlandez se confruntă cu doi ani de închisoare pentru că este creștin
ASALT: Educația Sexuală în școli fără acordul părinților! Ce conține programa școlară propusă?
VIRAL: Viața după Covid și libertățile pe cale de dispariție
Fondul Monetar Internațional vrea să știe ce cauți pe internet. Ce pățești dacă nu ești cetățean model
Consultantul de business și marketing în București. Cine apelează la ei și ce onorarii practică?
‘Idolul’ Fauci a admis că virusul Covid19 ar fi putut fi chiar unul din virusurile finanțate de el
De ce costă 1.000€ dacă este un CRM gratuit? Digitalizarea vânzărilor
Libertăți individuale – Constituția României

Facebook ne-a amenințat cu suspendarea paginilor noastre Liberalist.ro deoarece scriem pe subiecte care contrazic narațiunea companiei și interesele sale politice de stânga. De aceea, încercăm să dezvoltăm un grup pe Telegram ca o alternativă anti-cenzură. ABONEAZĂ-MĂ LA TELEGRAM

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *