sâmbătă, aprilie 13Liberalist.ro - Portal Business

Peste 1.200 de cazuri de inflamație cardiacă au fost raportate la persoanele care au primit vaccinuri ARN COVID-19

Fii inspirat, trimite articolul unui prieten

Peste 1.200 de cazuri de inflamație cardiacă au fost raportate la persoanele care au primit vaccinuri ARN COVID-19 Messenger, potrivit Centrelor pentru Controlul și Prevenirea Bolilor din SUA (CDC).

Cifrele statistice au fost raportate la ședința de miercuri a Comitetului consultativ al CDC pentru practicile de imunizare, care analizeazã riscurile cardiace cauzate de vaccinuri. Reuniunea este de așteptat să fie cu discutii ample despre inflamația inimii, vaccinurile de rapel și utilizarea vaccinurilor ARNm la adolescenți.

BLACK FRIDAY -70% Noua colectie de ochelari de soare Lensa este listat

Peste 130 de milioane de americani au fost complet vaccinați cu focuri de mARN, potrivit CDC, și au existat puține raportări de efecte adverse grave. Regimurile de vaccin COVID-19 cu două doze realizate de Moderna Inc. și partenerii Pfizer Inc. și BioNTech SE se bazează pe tehnologie, raporteaza Newsmax.com

Vaccinul Pfizer și BioNTech a fost eliminat pentru cei cu vârste cuprinse între 12 și 15 ani în luna mai. Aproximativ 2 din 10 adolescenți din această grupă de vârstă sunt acum complet vaccinați, potrivit CDC. Constatările inițiale ale agenției de siguranță din S.U.A. sugerează că datele empirice sunt în concordanță cu rezultatele studiului clinic al companiilor înainte de autorizare.

Acțiunile Pfizer au scăzut cu 1,1% la 12:57 p.m. la tranzacționarea din New York, iar acțiunile BioNTech au scăzut cu 5,2%. Acțiunile Moderna au scăzut, de asemenea, cu 6,7%.

Riscul de inflamație cardiacă după vaccinarea ARNm la adolescenți și adulți tineri cu vârsta cuprinsă între 12 și 39 de ani este semnificativ mai mare la câteva zile după a doua doză de vaccin și la bărbați. Sunt necesare mai multe date pentru a înțelege factorii de risc, tratamentul și rezultatele pe termen lung, potrivit comitetului consultativ, relatează Newsmax.

Din aprilie, CDC a văzut o creștere a raportărilor de miocardită, împreună cu pericardită, o inflamație a membranei din jurul inimii. Deși rare, cazurile s-au produs mai ales la bărbați și adolescenți tineri.

Citește și alte știri similare:

Avocatul Gheorghe Piperea acuză Ministerul Sănătății de reîncadrarea unor decese vechi pentru perpetuarea stării de alertă
VIRAL: Viața după Covid și libertățile pe cale de dispariție

Fondul Monetar Internațional vrea să știe ce cauți pe internet. Ce pățești dacă nu ești cetățean model

Consultantul de business și marketing în București. Cine apelează la ei și ce onorarii practică?

‘Idolul’ Fauci a admis că virusul Covid19 ar fi putut fi chiar unul din virusurile finanțate de el

Mii de români renuntã la WhatsApp. De ce se discută de ‘Dosarul’ Digital?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *