miercuri, iunie 19Liberalist.ro - Portal Business

Cronologia evenimentelor care au dus la posibila mușamalizare a adevărului despre originea c-o-v-i-d

Fii inspirat, trimite articolul unui prieten
Site de stiri si analize - Liberalist.ro

„E-mailurile divulgate de Fauci sunt șocante, cel puțin”, a scris pe Twitter rep. Marjorie Taylor Greene (R-Ga.). „El trebuie să fie CONCEDIAT! Am introdus un proiect de lege pentru a face exact asta … HR 2316,„ Fire Fauci Act ”.”

La 31 ianuarie 2020, Kristian G. Andersen, directorul Institutului de Cercetare Scripps, i-a scris lui Fauci să spună că unele dintre caracteristicile SARS-CoV-2 „(potențial) par concepute”.

Andersen a menționat că „trăsăturile neobișnuite” ale virusului au constituit „o parte foarte mică” a genomului său.

„Avem o echipă bună dedicată pentru a privi foarte critic acest lucru, așa că ar trebui să știm mult mai multe la sfârșitul weekendului”, a scris el ca parte a unei serii de e-mailuri.

Noua colectie de ochelari de soare Lensa este listat

„Ar trebui să menționez că, după discuțiile de mai devreme de astăzi, Eddie, Bob, Mike și cu mine găsim genomul incompatibil cu așteptările din teoria evoluției„, a spus Andersen. „Dar trebuie să ne uităm mult mai atent la acest lucru și mai sunt încă analize de făcut, astfel încât aceste opinii s-ar putea schimba în continuare”.

Experții se tem că virusul COVID-19 „pare proiectat” în laborator

The Federalist realizează o cronologie a evenimentelor care au dus la posibila mușamalizare a adevărului despre originea virusului:

E-mailul doctorului Auchincloss confirmă cea mai gravă teamă a doctorului Fauci. Dolarii americani au finanțat cercetării pentru potențarea virusurilor la WIV și că cercetarea nu a trecut printr-o supraveghere adecvată (cadrul P3).

Dr. Fauci știa deja că există un virus letal în libertate în Wuhan, China. În doar 13 ore, între 22:32 31 ianuarie 2020 și 11:47 1 februarie 2020, Dr. Fauci a aflat trei fapte suplimentare.

În primul rând, dr. Fauci știa că e posibil ca bani americani să fi ajutat la finanțarea cercetărilor periculoase privind funcționarea în Wuhan, China.

În al doilea rând, dr. Fauci știa că această finanțare a cercetării nu a trecut prin procesul de revizuire a siguranței solicitat de guvern – un proces cunoscut sub numele de cadrul P3.

În al treilea rând, dr. Fauci știa că virusul „părea … proiectat” și părea să fie „neconform cu teoria evoluției”.

El a organizat o conferință telefonică pentru seara de 1 februarie 2020. La apel au fost 11 virologi din întreaga lume, inclusiv dr. Andersen care i-au trimis doctorului Fauci e-mailul cu mai puțin de 24 de ore mai devreme. Aproape toți participanții la apel au primit anterior subvenții americane finanțate de contribuabili de către Dr. Fauci.

Cine nu era in conferință?

Dr. Kadlec, superiorul dr. Fauci la HHS?

Dr. Robert Redfield, director al Centrelor pentru Controlul și Prevenirea Bolilor?

Dr. Brett Giroir, secretar adjunct pentru sănătate?

Sau Dr. Birx, viitorul coordonator de răspuns la COVID-19 al SUA?

De fapt, nu a existat niciun oficial oficial al guvernului american, cu excepția doctorului Fauci.

Ce s-a întâmplat la apel? Nu știm. Toate e-mailurile care discută apelul sunt redactate.

The Federalist

Cu toate acestea, știm ce s-a întâmplat patru zile mai târziu. Dr. Andersen, virologul care a trimis originalul 22:32. e-mail pe 31 ianuarie, a devenit public cu această declarație:

„Principalele teorii de ‘drogați’ (crackpot theories) care circulă în acest moment se referă la faptul că acest virus este într-un fel conceput. . . și acest lucru este demonstrabil fals. ”

Andersen și echipa sa au publicat ulterior un articol în revista Nature Medicine ca să accentueze noua lui poziție. În articol a scris că nu „cred că orice tip de scenariu bazat pe laborator este plauzibil” dar, bineînțeles, nu exclud scenariul fabricării. Deși ei nu au exclus radical ci chiar aveau probe care dovedeau că virusul era „incompatibil cu așteptările din teoria evoluției”, Fauci nu a avut nicio problemă să nege vehement în public însăși posibilitatea de a fi un virsus fabricat.

Știm din emailuri că aceasta era versiunea preferată de regimul Chinez care i-a și mulțumit, și mai știm din ultimele descoperiri că avea și un interes personal să ignore această posibilitate, el finanțase crearea de viruși pontențați pentru a afectat omul în laboratoarele din Wuhan.

Senatori americani: Este timpul să-l concediem pe Fauci! Emailuri (3234) care îl dau de gol au fost publicate

„Este timpul să-l concediem pe Fauci! E-mailurile care au fost lansate acum în temeiul Freedom of Information Act arată două lucruri foarte importante: 1. FAUCI a mințit 2. Am avut dreptate tot timpul”, a adăugat senatorul american Paul Rand într-un tweet.

Mii de pagini din e-mailurile lui Fauci au fost publicate în temeiul Legii privind libertatea de informare.

Fauci a oferit sprijin unui oficial chinez de sănătate


Pe 28 martie 2020, Fauci a primit un e-mail de la George Gao, directorul Centrului chinez pentru controlul și prevenirea bolilor. Gao acordase un interviu revistei Science, spunând că SUA și alte națiuni occidentale comiteau o „mare greșeală” prin a nu le spune oamenilor să poarte măști.

„Am văzut interviul științific, cum aș putea spune un astfel de cuvânt” mare greșeală „despre alții? Asta a fost formularea jurnalistului. Sper să înțelegeți”, i-a scris Gao lui Fauci.

„Să lucrăm împreună pentru a scoate virusul de pe pământ”, a spus el.

Fauci a răspuns: „Înțeleg complet. Nicio problemă.” El a adăugat: „Vom trece prin asta împreună”.

Citește și alte știri similare pe Liberalist.ro:

Facebook ne-a amenințat cu suspendarea paginilor noastre Liberalist.ro deoarece scriem pe subiecte care contrazic narațiunea companiei și interesele sale politice de stânga. Nu suntem singurii, probabil și dvs. ați observat faptul că anumite postări care contravin narațiunea oficială sunt considerate ‘spam’ sau ‘mesaje neautoritative’ și în consecință depublicate. De aceea, încercăm să dezvoltăm un grup pe Telegram ca o alternativă anti-cenzură. ABONEAZĂ-MĂ LA TELEGRAM

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *