sâmbătă, septembrie 23Liberalist.ro - Portal Business

Ce este tehnologia de masaj ZIONIC?

Fii inspirat, trimite articolul unui prieten
Ce este tehnologia de masaj ZIONIC?

Tehnologia modernă de masaj pentru menținerea fermității pielii: ZIONIC

Întotdeauna ne-am dorit să aflăm secretul frumuseții veșnice și a unui corp de invidiat. Aparatele din saloanele de estetică fac minuni datorită tehnologiei moderne. Aceasta ne aduce în ajutor aparatură care înlesnește pierderea grăsimii din anumite zone ale corpului.

Zionic este un produs inovativ care combină două tehnologii într-un singur aparat: masajul activ rotațional profund cu o radiofrecvență de intensitate mare.

Este un tratament bazat pe frecvență monopolară, ceea ce face să încălzească țesutul în profunzime pentru redarea fermității pielii, combinat cu un masaj mecanic foarte soft, astfel încât să ajute la propagarea acestei călduri”, ne-a precizat trainerul în estetică, Claudia Augustin.

Este folosit pentru reducerea grăsimii localizate și ca tratament anti-celulitic localizat pentru abdomen, coapse, șolduri, spate, fese, brațe, ca tratament de relaxare a mușchilor spatelui și ca tratament destinat circulației sângelui pentru picioare.

Produsul are numeroase beneficii, precum accelerarea producției de colagen și elastină, reducerea țesutului adipos, activarea circulației sângelui și creșterea cantității de nutrienți și oxigen.

Mai multe detalii despre cum funcționează tratamentul de remodelare corporală aflați accesând link-ul emisiunii „MENS SANA”, cu Consuela Bălașa:

The post Tehnologia modernă de masaj pentru menținerea fermității pielii: ZIONIC appeared first on A7TV – Trăiește viitorul!.

TOATE TITLURILE IMPORTANTE ÎNTR-UN SINGUR LOC – Abonați-vă la notificările Liberalist.ro pentru ȘTIRI AUTOMATE și ALERTE direct pe mobil sau desktop!
Citeste mai mult

→ CLICK PENTRU OFERTELE DR. MAX | ELEFANT.RO | LENSA

Citește alte știri pe Liberalist.ro:

Credit cu buletinul – lista celor mai bune oferte!
Un parlamentar finlandez se confruntă cu doi ani de închisoare pentru că este creștin
ASALT: Educația Sexuală în școli fără acordul părinților! Ce conține programa școlară propusă?
VIRAL: Viața după Covid și libertățile pe cale de dispariție
Fondul Monetar Internațional vrea să știe ce cauți pe internet. Ce pățești dacă nu ești cetățean model
Consultantul de business și marketing în București. Cine apelează la ei și ce onorarii practică?
‘Idolul’ Fauci a admis că virusul Covid19 ar fi putut fi chiar unul din virusurile finanțate de el
De ce costă 1.000€ dacă este un CRM gratuit? Digitalizarea vânzărilor
Libertăți individuale – Constituția României

Facebook ne-a amenințat cu suspendarea paginilor noastre Liberalist.ro deoarece scriem pe subiecte care contrazic narațiunea companiei și interesele sale politice de stânga. De aceea, încercăm să dezvoltăm un grup pe Telegram ca o alternativă anti-cenzură. ABONEAZĂ-MĂ LA TELEGRAM

X

Oferta Zilei