sâmbătă, mai 18Liberalist.ro - Portal Business

Actiune juridicã de amploare: Guvernul este dat în judecatã

Fii inspirat, trimite articolul unui prieten
Actiune juridicã de amploare: Guvernul dat în judecatã pentru discriminare

#InterzicereaVaccinăriiObligatorii

Platforma civică Împreună a formulat astăzi o acțiune în anularea Hotărârii de Guvern pentru toate discriminările si pentru toate încălcările fără precedent ale drepturilor și libertăților fundamentale garantate de Constituția României.

Comunicat

„Platforma civică Împreună a formulat astăzi o acțiune în anularea Hotărârii de Guvern nr. 932/2021 publicate în M. Of. 866/09.09.2021, partea I și a Hotărârii de Guvern nr. 990/17.09.2021 publicate în M. Of. 895/17.09.2021 partea I, precum și a Hotărârii de Guvern nr. 1015/2021 publicate în M. Of. nr. 913/23.09.2021 pentru toate discriminările conținute, precum și pentru toate încălcările fără precedent ale drepturilor și libertăților fundamentale garantate de Constituția României într-un regim de ilegalitate total dictatorial prin lipsa vreunei legi care să permită abuzurile instituite sub titulatura de măsuri.”

Un număr semnificativ de persoane fizice formulează aceeași acțiune

Alături de Platforma civică Împreună, și un număr semnificativ de persoane fizice formulează aceeași acțiune, sesizând totodată Curțile de Apel competente cu cereri de suspendare a efectelor acestor hotărâri de guvern abuzive.

Atragem atenția că pe tărâmul administrativ, regimul abuziv al măsurilor instituite determină și răspunderea personală a funcționarului care aplică respectiva măsură, ordinul nelegal nefiind exonerator de răspundere.


Demersurile legale în apărarea drepturilor fundamentale constituționale sunt absolut necesare și reprezintă un mijloc esențial de apărare a libertății și de rezistență la opresiune.”

Consiliul Europei a votat o rezoluție prin care interzice vaccinarea obligatorie!

Decizia vine după ce recent Consiliul Europei (CoE) a votat o rezoluție prin care interzice vaccinarea obligatorie! Este vorba despre Rezoluția 2361/27 ianuarie 2021.

În aceeași rezoluție se interzice și aplicarea de presiuni, pedepse și orice alte asemenea procedee de coerciție asupra celor care nu se vaccinează!

7.3 în ceea ce privește asigurarea unei absorbții ridicate a vaccinului:
7.3.1 să se asigure că cetățenii sunt informați că vaccinarea nu este obligatorie și că nimeni nu se află sub presiune politică, socială sau de altă natură pentru a fi vaccinat dacă nu dorește să facă acest lucru;
7.3.2 să se asigure că nimeni nu este discriminat pentru că nu a fost vaccinat, din cauza unor posibile riscuri pentru sănătate sau pentru că nu dorește să fie vaccinat;

Rezolutia 2361/2021 – Adunarea parlamentară, Consiliul European

Citeste si articolele urmatoare pe Liberalist.ro:

Demiterea primarului Clotildei Armand. Actualizare strângere de semnături!

Norul de poluanți generat de vulcanul din La Palma ajunge în România. Riscuri de sănătate!

Presa americană într-o singură voce: Biden este vinovat de înfrângerea catastrofală din Afganistan
Un parlamentar finlandez se confruntă cu doi ani de închisoare pentru că este creștin
ASALT: Educația Sexuală în școli fără acordul părinților! Ce conține programa școlară propusă?
VIRAL: Viața după Covid și libertățile pe cale de dispariție
Fondul Monetar Internațional vrea să știe ce cauți pe internet. Ce pățești dacă nu ești cetățean model
Consultantul de business și marketing în București. Cine apelează la ei și ce onorarii practică?
‘Idolul’ Fauci a admis că virusul Covid19 ar fi putut fi chiar unul din virusurile finanțate de el
Mii de români renuntã la WhatsApp. De ce se discută de ‘Dosarul’ Digital?

Facebook ne-a amenințat cu suspendarea paginilor noastre Liberalist.ro deoarece scriem pe subiecte care contrazic narațiunea companiei și interesele sale politice de stânga. Nu suntem singurii, probabil și dvs. ați observat faptul că anumite postări care contravin narațiunea oficială sunt considerate ‘spam’ sau ‘mesaje neautoritative’ și în consecință depublicate. De aceea, încercăm să dezvoltăm un grup pe Telegram ca o alternativă anti-cenzură. ABONEAZĂ-MĂ LA TELEGRAM

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *