joi, iulie 25Liberalist.ro - Portal Business

Cătălin Botezatu: Nu vreau să fiu cel mai bogat din cimitir

Fii inspirat, trimite articolul unui prieten
Cătălin Botezatu: Nu vreau să fiu cel mai bogat din cimitir

Cătălin Botezatu: Nu vreau să fiu cel mai bogat din cimitir

Cătălin Botezatu (55 ani) este unul dintre cei mai cunoscuți creatori de modă pe care îi are România. Talentul său a fost recunoscut în cele mai importante locuri care dau tonul în modă. Premiat la Cannes, Paris, Dubai, Monte Carlo, designerul rămâne extrem de modest, iar în emisiunea ”La Zi” cu Flori Stoian a arătat o altă față a sa, dincolo de hainele și accesoriile scumpe pe care le afișează.

”Sunt un bărbat foarte bogat spiritual, cu ceea ce am văzut, cu ceea ce am făcut, cu ceea ce am citit. Banii, pentru mine, sunt niște chestii efemere, sunt vulgari. Niciodată nu am făcut contabilitatea banilor, au fost moment în care am fost în colaps, mai ales când a început pandemia, de ce să fiu ipocrit?! Trebuia să plătesc totul din buzunare pentru că n-am dat afară oameni.

Am fost constant și nu am să fac niciodată un calcul. Oamenii mă văd cu brățări, cu ceasuri, îmbrăcat mai fistichiu, dar sunt așa pentru că sunt designer și este în natura profesiei. Altfel aș fi un om simplu. Dar trebuie să stai tot timpul pe un fel de piedestal, cu aceeași imagine pentru că oamenii cred tot felul de tâmpenii. Oricum, nu vreau să fiu cel mai bogat din cimitir!”

Cătălin Botezatu nu se află în topul celor mai bogați oameni din România, dar are toate șansele să ajungă acolo cu minim de efort acum că investește în monede virtuale.

”Investesc în monede virtuale și recomand asta. Nu vorbim de monezile vechi, cine a fost deștept și a cumpărat și nu i-a scos când există fluctuație, a câștigat și va câștiga. Au apărut alte monede, iar cea în care eu am încredere o recomand tuturor pentru că crește și viitorul va fi al criptomonedelor. Este o investiție 100% sigură, mai ales în această perioadă instabilă. Avansăm, lucrurile se vor schimba, vom plăti categoric, în 10 – 15 ani, în criptomonede”

The post Cătălin Botezatu: Nu vreau să fiu cel mai bogat din cimitir appeared first on A7TV – Trăiește viitorul!.

TOATE TITLURILE IMPORTANTE ÎNTR-UN SINGUR LOC – Abonați-vă la notificările Liberalist.ro pentru ȘTIRI AUTOMATE și ALERTE direct pe mobil sau desktop!
Citeste mai mult

→ CLICK PENTRU OFERTELE DR. MAX | ELEFANT.RO | LENSA

Citește alte știri pe Liberalist.ro:

Credit cu buletinul – lista celor mai bune oferte!
Un parlamentar finlandez se confruntă cu doi ani de închisoare pentru că este creștin
ASALT: Educația Sexuală în școli fără acordul părinților! Ce conține programa școlară propusă?
VIRAL: Viața după Covid și libertățile pe cale de dispariție
Fondul Monetar Internațional vrea să știe ce cauți pe internet. Ce pățești dacă nu ești cetățean model
Consultantul de business și marketing în București. Cine apelează la ei și ce onorarii practică?
‘Idolul’ Fauci a admis că virusul Covid19 ar fi putut fi chiar unul din virusurile finanțate de el
De ce costă 1.000€ dacă este un CRM gratuit? Digitalizarea vânzărilor
Libertăți individuale – Constituția României

Facebook ne-a amenințat cu suspendarea paginilor noastre Liberalist.ro deoarece scriem pe subiecte care contrazic narațiunea companiei și interesele sale politice de stânga. De aceea, încercăm să dezvoltăm un grup pe Telegram ca o alternativă anti-cenzură. ABONEAZĂ-MĂ LA TELEGRAM

Catalin Botezatu, designer