joi, iulie 25Liberalist.ro - Portal Business

Peste 10.000 de euro – prețul unei nașteri

Fii inspirat, trimite articolul unui prieten
Peste 10.000 de euro – prețul unei nașteri
Peste 10.000 de euro – prețul (greșit) al unei nașteri la Regina Maria – grijă puțină, agresivitate multă și tratament neprietenos al cadrelor medicale față de tânăra mamă. Iată mai jos poveștile reale ale mamelor care au născut la Regina Maria

Pe scurt, parerea mea si a altor medici cu care am discutat problema este ca ei habar nu aveau de ce sufera copilul si mi-au bagat aceasta teorie pe gat ca sa scape de mine.
In acest timp cat fetita mea era internata eu plateam aproximativ 500 de euro pe zi. Am bagat in total 10.000 de euro in buzunarul Regina Maria si in ciuda insistentelor mele nu au fost in stare sa imi puna la dispozitie un desfasurator exact al facturilor, adica pe ce platesc 500 de euro pe zi. Cat costa internarea, cat costa tratamentul, cat ecografiile si cat analizele. Nu era vorba numai de bani ci si de nevoia de a sti detaliile acestea pentru viitor cand o sa inscriu copilul la medicul de familie si vom discuta starea de sanatate a fetitei cu alti medici.”


TOATE TITLURILE IMPORTANTE ÎNTR-UN SINGUR LOC – Abonați-vă la notificările Liberalist.ro pentru ȘTIRI AUTOMATE și ALERTE direct pe mobil sau desktop!
Citeste mai mult

Citește și alte știri similare pe Liberalist.ro:

Presa americană într-o singură voce: Biden este vinovat de înfrângerea catastrofală din Afganistan
Un parlamentar finlandez se confruntă cu doi ani de închisoare pentru că este creștin
ASALT: Educația Sexuală în școli fără acordul părinților! Ce conține programa școlară propusă?
VIRAL: Viața după Covid și libertățile pe cale de dispariție
Fondul Monetar Internațional vrea să știe ce cauți pe internet. Ce pățești dacă nu ești cetățean model
Consultantul de business și marketing în București. Cine apelează la ei și ce onorarii practică?
‘Idolul’ Fauci a admis că virusul Covid19 ar fi putut fi chiar unul din virusurile finanțate de el
Mii de români renuntã la WhatsApp. De ce se discută de ‘Dosarul’ Digital?

Facebook ne-a amenințat cu suspendarea paginilor noastre Liberalist.ro deoarece scriem pe subiecte care contrazic narațiunea companiei și interesele sale politice de stânga. Nu suntem singurii, probabil și dvs. ați observat faptul că anumite postări care contravin narațiunea oficială sunt considerate ‘spam’ sau ‘mesaje neautoritative’ și în consecință depublicate. De aceea, încercăm să dezvoltăm un grup pe Telegram ca o alternativă anti-cenzură. ABONEAZĂ-MĂ LA TELEGRAM