vineri, decembrie 2Liberalist.ro - Portal Business

Sfin.ro: Raed Arafat şi ultimul tun pe 2021

Fii inspirat, trimite articolul unui prieten
Sfin.ro: Raed Arafat şi ultimul tun pe 2021

Raed Arafat şi ultimul tun pe 2021 al Inspectoratului General de Aviație: 41 de milioane de euro pentru reparațiile elicopterelor ce execută misiuni SMURD

Din postura mea de jurnalist de investigații hărțuit în Justiție de Raed Arafat încă de acum un deceniu, fără succes, căci am câștigat în fața domniei sale, pot spune că știu foarte bine jocul perfid de actor de tip drama queen pe care acesta îl joacă pe scena publică din România, știu toate detaliile rolului său de fals Mesia al medicinei de urgență românești, de Mafalda al crizei pandemice.

Tot ca jurnalist de investigaţie, nu am dus niciodată discuţia înspre orientarea sexuală a lui Raed Arafat, subiect pe care îl consider penibil, ori de către cine ar fi abordat.

Însă mi-am pus multe întrebări despre competenţa reală a lui Raed Arafat în ceea ce priveşte reforma medicinii de urgenţă câtă vreme „în timpul serviciului său” (care, totuşi, se întinde pe 15 ani numai de când este implicat activ în structura Ministerului Sănătăţii, fie a MAI), au avut loc „groznicii”, precum accidentul din Apuseni, accidentul de la Siutghiol, Colectiv şamd. Despre toate am scris si s-a scris. Degeaba.

Raed Arafat a scăpat de fiecare dată cu chelia curată. Vezi Colectiv.

Citeste mai mult pe Sfin.ro

Şi, uite aşa, în numele Pandemiei, al eroismului SMURD şi al nevoii de un Mesia precum Raed Arafat, statul român sparge zeci de milioane de euro pentru ca prietenul lui Raed Arafat, Dan Gorgan, să se mai îmbogăţească puţin.

PS: Eu sunt jurnalistul care a publicat singura dovadă a relaţiei prieteneşti dintre Raed Arafat şi Dan Gorgan, dovadă pe care au furat-o alţi confraţi din presă, fără să citeze, atunci când am publicat, în premieră pozele cu Dan Gorgan (credit Eugen Olariu) participând, discret, undeva în spatele asistenţei, la acordarea de către UBB lui Raed Arafat a titlului de „Honoris Causa”.

Citește și alte știri similare pe Liberalist.ro:

Presa americană într-o singură voce: Biden este vinovat de înfrângerea catastrofală din Afganistan
Un parlamentar finlandez se confruntă cu doi ani de închisoare pentru că este creștin
ASALT: Educația Sexuală în școli fără acordul părinților! Ce conține programa școlară propusă?
VIRAL: Viața după Covid și libertățile pe cale de dispariție
Fondul Monetar Internațional vrea să știe ce cauți pe internet. Ce pățești dacă nu ești cetățean model
Consultantul de business și marketing în București. Cine apelează la ei și ce onorarii practică?
‘Idolul’ Fauci a admis că virusul Covid19 ar fi putut fi chiar unul din virusurile finanțate de el
Mii de români renuntã la WhatsApp. De ce se discută de ‘Dosarul’ Digital?

Facebook ne-a amenințat cu suspendarea paginilor noastre Liberalist.ro deoarece scriem pe subiecte care contrazic narațiunea companiei și interesele sale politice de stânga. Nu suntem singurii, probabil și dvs. ați observat faptul că anumite postări care contravin narațiunea oficială sunt considerate ‘spam’ sau ‘mesaje neautoritative’ și în consecință depublicate. De aceea, încercăm să dezvoltăm un grup pe Telegram ca o alternativă anti-cenzură. ABONEAZĂ-MĂ LA TELEGRAM

X

Oferta Zilei