sâmbătă, mai 18Liberalist.ro - Portal Business

Certificatul Digital va salva Planeta si Criza de mediu!

Fii inspirat, trimite articolul unui prieten
Raportul ONU despre Climă urmează rețeta ‘panică pentru supunere’ și anunță Apocalipsa (IPCC)

Suntem bombardați zilnic cu stiri despre incalzirea globală, criza de mediu si despre cât de iminentă este apocalipsa de mediu dacă, si aici este cheia ințelegerii, nu suntem dispusi să renunțăm la anumite drepturi individuale pentru ca Planeta si Omenirea să supraviețuiască.

Cei mai destepți dintre dvs, s-au prins de găselnită liberticidă a păpusarilor, altii poate că au observat doar o similitudine cu criza pandemică pe care o traversăm si mesajele de propagandă de genul „Dreptul colectivului sunt mai importante decât dreptul individual” sau „Dreptul la viață a tuturor este mai important decât libertatea ta!”

Am mai spus-o si o repet: Cam așa au facut fascistii și comunistii, au înlocuit libertățile individului cu ‘drepturi colective’ inventate și atunci nimeni nu mai avea niciun drept fără aprobarea Statului care patrona ‘Binele Public’.

Raportul ONU despre Climă urmează rețeta ‘panică pentru supunere’ și anunță Apocalipsa (IPCC)

In 2021, a fost publicat cel mai recent raport ONU despre Climă (IPCC) este o lucrare ştiinţifică, care aduce cu sine un foarte puternic avertisment politic care se referă la cel mai important subiect de securitate de pe agenda internaţională, schimbările climatice.

Suntem „primejdios de aproape”, ne spun ei cu un ton alert, „vom pierde cursa contratimp în care ne aflăm pentru evitarea unei schimbări cu consecinţe cu adevărat catastrofale”, avertizează Alok Sharma, preşedintele COP26, forumul specializat al ONU care va organiza marea sa reuniune mondială la Glasgow,  exact peste 3 luni, relatează adevarul.ro.

Raportul ONU pentru climă – IPCC

Acest raport, eminamente politic, (să nu fim naivi, nu există coincidență) va fi probabil amplu dezbătut și suspus unei verificări academice de tip peer review, însă cum numai vocile agreabile sunt promovate, nu mă aștept să auzim în presă vreo opinie contrară sau critică serioasă. Este încă o etapă din modul de operare deja confirmat, panică pentru control și pentru că pandemia trebuie să se termine odată și odată, nu pot să o folosească la nesfârșit, vor folosi ‘sperietoarea apocalipsei’ ca să mențină starea de panică și să continue implementarea măsurilor liberticide și totalitare cu care ne-am obișnuit.

Și Raportul IPCC din 2007 a fost amplu criticat de savanți din toată lumea pentru subiectivism iar cei care au avut comentarii și argumente nu au fost luate în seamă, menționează prestigioasa revistă Nature.

Cel puțin 50% din populație îi vor crede, orice regim totalitar a fost susținut printr-o complicitate cinică a populației, așa că ne așteptăm ca cei care contestă iminența apocalipsei să fie minoritari, marginalizați și apoi ‘anulați’. Ce înseamnă ‘anulați’ va depinde de țară si de contra-reacția socială, dar poate însemna de la marginalizare socială și economică, la pur și simplu marginalizare fizică. Noi în România suntem familiari cu aceste tehnici deși generația nouă nu a trăit istoria recentă și este mult prea dispusă să o repete.

Ce s-a întâmplat într-un singur an de pandemie ar trebui să ne îngrijoreze!

Să ne amintim ce s-a întâmplat într-un timp relativ scurt în România.

Doar câteva exemple recente nu pot sa nu ne îngrijoreze: limitarea activității economice, limitarea circulației, monitorizarea deplasării populației prin programul de recunoaștere facială, cenzurarea limbajului prin proxi, încercarea de cenzurare a presei prin propuneri legislative, limitarea libertăților religioase prin legea anti-creștină, pachete legislative de limitare a limbajului urii deși nu există claritate juridică și definiția termenului, limitarea drepturilor părinților asupra propriilor copii și condamnări penale pentru prezumptivi purtători de virus.

  • Facebook blochează activ orice postări care cuprind ezitări sau îndoieli cu privire la vaccinare – Citeste
  • Guvernul român adoptă OUG care interzice părinților ‘teroriști’ participarea la festivitățile școlare – Citeste
  • Poliția română pregătește noul cardul de Identitate monitorizează circulația românilor prin colectarea datelor biometrice – Citeste
  • Comunistii prind tupeu: vor sã bage în închisoare presa pentru ‘defãimare’ sau orice considerã ei cã e urã – Citeste
  • Mii de părinți, alarmați de un nou asalt ideologic în școli, pun presiune pentru adoptarea unei legi de protecție a drepturilor parentale – Citeste

Acestea au fost considerate măsuri nebunești în urmă cu doar o lună pentru o mulțime de oameni iubitori de libertate, dar pandemia de panică le-au făcut reale și plauzibile.

Pentru unii dintre noi care trăiesc în regimuri totalitare (comuniste), libertățile individuale sunt sacre. Mulți dintre noi am luptat pentru aceste libertăți într-un moment în care controlul guvernului asupra vieții de zi cu zi era brutal. Pentru noi, distopia lui Orwell din 1984 nu era ficțiune, ci realitatea de zi cu zi.

Guvernele din întreaga Europă au declarat o stare de urgență și, împreună cu apetitul media pentru panicare și înfricoșare, au făcut posibil ca oamenii să renunțe la orice gândire critică atunci când analizează măsurile de securitate ale guvernului. Acesta este motivul pentru care atât de multe țări iau în considerare măsuri de limitare a libertăților individuale și a vieții private fără niciun fel de analiză de impact socio-economică.

O mică parte din mass-media internațională a înțeles acest lucru și publicații serioase precum The Guardian, Financial Times și Forbes au avertizat publicul despre acest pericol iminent. Într-un articol scris de John Thornhill pentru Financial Times, a concluzionat că „este întotdeauna tentant pentru oficialii de securitate să susțină că scopurile justifică mijloacele, dar o astfel de logică este adesea auto-înfrântă (în disonață).

Așa cum a spus odată scriitorul Aldous Huxley: „Finalul nu poate justifica mijloacele, din simplul și evidentul motiv pentru care mijloacele folosite determină natura scopurilor produse”.

Thornhill admite: „Desigur, dorim ca guvernele democratice să ia toate măsurile necesare pentru a contracara criza coronavirusului și ar trebui să recunoaștem pericolele inacțiunii, precum și ale acțiunii. „Dar, în cele din urmă, vom pierde cu toții dacă guvernele își împing mandatul prea departe și subminează consimțământul guvernaților.”

Cel mai recent scandal cu coordonatorul și epidemiologul șef din SUA, dr. Anthony Fauci, ne arată explicit cum interesele private și corporatiste duc la mușamalizarea adevărului cu privire la originea virusului Covid19 și la dezinformare cinică a opiniei publice.

Pandemia Covid19 ne-a dat deja suficiente exemple de limitări ale libertăților individuale și chiar abuzuri de putere. Noua criza indefinită, Apocalipsa Climatică va continua măsurile liberticide din pandemie.

Apocalipsa climatică este o campanie politică

Recent, într-o adresare publică, prim-ministrul Canadei a vorbit despre oportunitatea pentru o nouă ordine mondială. „Această pandemie a oferit o oportunitate pentru o resetare”, a spus Trudeau. „Aceasta este șansa noastră de a accelera eforturile noastre pre-pandemice de a reimagina sistemele economice care abordează de fapt provocările globale precum sărăcia extremă, inegalitatea și schimbările climatice”.

O singură frază din Trudeau, „o oportunitate pentru o resetare” a fost destul ca să determine tulburare în online. Este o dovadă a faptului că intenționază ca țara lui să se alăture planului mondial „The Great Reset”, spuneau analiștii. Desigur, principalele canale și platforme mass-media resping acest lucru ca fiind o altă poveste conspirativă, dar există prea multe declarații publice ale liderilor din întreaga lume pentru a le ignora la infinit.

„Acum luăm Georgia, apoi schimbăm lumea”, a declarat senatorul Chuck Schumer, D-N.Y., Unei mulțimi de newyorkezi la o sărbătoare din New York pentru victoria electorală proiectată de președintele ales Joe Biden. Există dovezi video și pentru aceste declarații.„Este posibilă o economie mai bună. Dar trebuie să ne reimaginăm capitalismul pentru a o face.”

Dacă vrem să fim salvați, trebuie să renunțăm la libertăți și proprietăți


Klaus Schwab, fondator și președinte executiv al Forumului Economic Mondial, a scris o carte întreagă despre aceasta și scrie articole explicite despre marea resetare în Times Magazine. Titlul este: „Este posibilă o economie mai bună. Dar trebuie să ne reimaginăm capitalismul pentru a o face! ”

Veți citi în ea idei socialiste incredibile, cum ar fi dezinvestirea în petrol și a gaz (care îi va afecta pe săraci, nu pe cei bogați), o reinginerie a capitalismului și construirea unui „sistem economic virtuos”. Sună similar?
Forumul Economic Mondial consideră pandemia coronavirusului ca o oportunitate de a reseta complet capitalismul.

„Carantinările COVID-19 se pot diminua treptat, dar anxietatea cu privire la perspectivele sociale și economice ale lumii se intensifică. Există motive întemeiate să ne îngrijorăm: o încetinire economică puternică a început deja și ne-am putea confrunta cu cea mai gravă depresie din anii 1930. Dar, deși acest rezultat este probabil, nu este inevitabil.

„Pentru a obține un rezultat mai bun, lumea trebuie să acționeze în comun și rapid pentru a revigora toate aspectele societăților și economiilor noastre, de la educație la contracte sociale și condiții de muncă. Fiecare țară, din Statele Unite până în China, trebuie să participe și fiecare industrie, de la petrol și gaze la tehnologie, trebuie transformat.
„Pe scurt, avem nevoie de o„ Mare Resetare ”a capitalismului.”

WEF numește acest efort „Marea Inițiativă de Resetare”. – citează Forbes.

Spuneam într-un articol precedent că este ‘probabil inevitabil ca această pandemie de sănătate să aducă măsuri de securitate și mai stricte, dacă nu uităm lecția trecutului’ …realizăm astăzi că acestea sunt deja implementate. Deja politicienii din întreaga lume și din România vorbesc despre restricții pe perioade nedeterminate, de Certificatul Digital care sa ajute la „combaterea oricăror crize viitoare” (citat din premierul Ciucă) și este naiv să credem că politicienii și guvernul nu vor folosi această ocazie pentru a controla/crește puterea guvernului.

Noi însă avem datoria să responsabilizăm guvernul și să analizăm critic măsurile propuse, atenuând astfel tendințele de totalitare ale unor oficiali.


Photo by Patrick HPhoto by Joakim Honkasalo on Unsplash

Un video celebru eviscereaza ‘stiinta’ schimbarii climatice

1 Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *