sâmbătă, aprilie 13Liberalist.ro - Portal Business

Soluții pentru prevenirea fraudei la combustibil

Fii inspirat, trimite articolul unui prieten
Soluții pentru prevenirea fraudei la combustibil

Soluții pentru prevenirea fraudei la combustibil

Din păcate, frauda cu combustibilul este un incident obisnuit în multe flote, iar consecințele fraudei cu combustibilul sunt semnificative din punct de vedere financiar pentru transportatori.

Frauda cu combustibil poate lua mai multe forme, de ex: șoferii de camion care folosesc alte vehicule pentru a face plinul de carburant, umflarea kilometrajului pentru a obține rambursări mai mari și alte activități care pot duce la pierderi financiare semnificative pentru companii.

Vezi oferta de RCA, fără comisioane ascunse, pe cea mai mare platformă ONLINE

Cum preveniți frauda de combustibil?

Sistemele de gestionare a combustibilului flotei pot evidenția discrepanțele de consum și pot oferii o imagine de ansamblu asupra consumului de combustibil al flotei.

Practic puteti seta alarme pentru activități potențial frauduloase și blocarea automată a cardului dvs. de combustibil. Funcționalitatea se folosește de urmărirea camionului (HGV) și atunci când cardul de combustibil și camionul dvs. nu sunt în același loc se declanșează o alarmă în sistem, vei fi anunțat imediat și cardul va fi blocat automat.

De asemenea, un alt beneficiu important este posibilitatea de a vedea hărțile cu stațiile unde șoferii dvs. alimentează și stațiile care acceptă cardul de combustibil al retelei dvs. în aceeași platformă.

Evidențierea beneficiilor utilizând noul dispozitiv:

  • Urmărirea vehiculelor
  • Alarme pentru posibile activități frauduloase și blocare automată
  • Realimentare cu cardul de combustibil în aceeași platformă
  • Hărți stațiilor de alimentare care acceptă cardul de combustibil în aceeași platformă

Vezi oferta de RCA, fără comisioane ascunse, pe cea mai mare platformă ONLINE

Dacă doriți să aflați mai multe despre această nouă funcție pentru aparatul de plata taxe de drum și despre cum vă puteți comanda un abonament cu urmarire de tip Track & Trace, click aici.

Citește și articolele următoare pe Liberalist.ro:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *