joi, iulie 25Liberalist.ro - Portal Business

STUDII: Rata fatalității infecției (IFR) cu coronavirus este semnificativ mai scăzută decât au arătat anterior studiile și Carantina nu funcționează!

Fii inspirat, trimite articolul unui prieten
STUDII: Rata fatalității infecției (IFR) cu coronavirus este semnificativ mai scăzută decât au arătat anterior studiile și Carantina nu funcționează!


Un nou STUDIU, publicat de Prof. John P. A. Ioannidis de la Universitatea Stanford, din California, relevă ceea ce noi afirmam de la început: rata fatalității infecției (IFR) cu coronavirus este semnificativ mai scăzută decât au arătat anterior studiile.

Potrivit lui Ioannidis, profesor la Medicină specializat în epidemiologie, virusul este mai puțin mortal decât s-a crezut până acum, având o rată a mortalității de doar 0,15%, putin mai mare decât gripa sezonierã pentru care nu s-a mai carantinat România si nu am purtat mãstile politice.

Studiul profesorului Ioannidis, publicat în the European Journal of Clinical Investigation

Studiul profesorului Ioannidis, publicat în the European Journal of Clinical Investigation și citat de Life Site News, a analizat datele strânse în urma a 6 „evaluări sistematice” a infecției globale cu noul coronavirus, fiecare dintre acestea ținând seama de 10-338 de studii individuale din 9-50 de țări din lume, relateazã activenews.ro.

Evaluările din raportul lui Ioannidis se fundamentează pe studii de seroprevalență, care detectează prezența anticorpilor SARS-CoV-2 (virusul care cauzează COVID-19) în serul sanguin al unei populații.

Studiu: Carantina nu funcționează! Românii care și-au pierdut ‘pâinea’ cer despăgubiri prin plăți directe către populația afectată!

Carantinele nu funcționează, susține studiul: cercetătorii spun că ordinele de izolare la domiciliu nu au făcut nicio diferență în ceea ce privește decesele provocate de coronavirus din întreaga lume.

Alături de România, alte zeci de țări au fost forțate să blocheze pentru a stopa răspândirea virusului dar acum un studiu susține știițific că măsurile drastice nici măcar nu funcționează. În schimb, sănătatea fiecărei națiuni înainte de pandemie a jucat în mare măsură un rol, iar obezitatea și vârsta medie mare au crescut ratele de deces cu 12%. Daily Mail concluzionează ca acesti doi factori ar putea explica numărul mare de morți din Marea Britanie.

Închiderea timpurie a frontierelor internaționale pare să reducă cazurile, dar nu se poate determina că au salvat vieți. Totuși, ajută cu cât numărul asistenților medicali este mai mare, iar țările cu mai mult de 6.000 de asistente medicale la un milion de oameni au înregistrat un număr semnificativ mai mic de decese decât cele cu jumătate din numărul acestora.

Deși aceste carantine nu reduc rata mortalității conform studiului, cercetătorii au recunoscut că măsurile drastice au avut ca rezultat un număr mai mic de cazuri Covid-19.

Liberalist.ro s-a poziționat corect încă de la începtul pandemiei

Liberalist s-a poziționat corect încă de la începtul pandemiei și a măsurilor de restricționare argumentând împotriva carantinei naționale. Deși nu aveam, la acel moment, informații statistice și studii care să ne confirme poziția, aveam de partea noastră bunul simț și logica.

„Dacă nu ești de acord cu o noua carantină ești automat iresponsabil! Pentru că regula este: Lumea trebuie să fie panicată! Guvernul trebuie să închidă școlile și unul dintre părinți să-și dea demisia în timp ce celălalt va lucra atât timp cât va mai funcționa firma. Între timp, voi toți care sunteți ‘responsabili’, ne veți spune zilnic pe Facebook și la televizor câți dintre noi au mai rămas cu job, câți dintre cei în pragul sărăciei au ajuns în sfârșit săraci și, bineînțeles, cât de grav e Covidul! Așa e omul, nu empatizează cu nimeni, nu-și vede decât propriul interes sau frica!

E atât de absurdă această ‘solutie’ că până și OMS nu mai recomandă o nouă carantină. Soluția este să ne protejam cât putem de bine și uneori să ne izolăm nu să țipăm în gura mare ÎNCHIDEȚI ȚARA CA SĂ MĂ PROTEJAȚI! Soluția este ca atunci când știi că ai copii vulnerabili, sa îi iei acasă, nu să OBLIGI toți părinții la izolare, închizând școala. Oamenii de bun simț și responsabili înțeleg gravitatea situației dar nu aleg ‘soluția’ extremă, carantina națională!”

#EliberatiEconomia și #Hailatreabă au fost mesajele prin care am avertizat populația

#EliberatiEconomia și #Hailatreabă au fost mesajele prin care am avertizat populația că se pregătește o criză economică artificială și, din păcate, am avut dreptate. Suntem cu atât mai dezamăgiți că aceste măsuri au fost luate de un guvern, așa zis, liberal.

Semnați petiția pentru despăgubiri directe, în numerar, pentru populați activă care și-a pierdut total slujba sau care a avut reduceri de venituri ca urmare a carantinei impuse fără studiu de impact de către guvernul iliberal. – SEMNEAZĂ AICI!

Semnați petiția pentru despăgubiri directe, în numerar, pentru populați activă care și-a pierdut total slujba sau care a avut reduceri de venituri ca urmare a carantinei impuse fără studiu de impact de către guvernul iliberal. – SEMNEAZĂ AICI!

*** Liberalist.ro scrie liber cu spirit critic, dacă vrei să citești articolele noastre în timeline, selectează meniul Following/Urmărește și căsuța See First/Vezi mai Întâi.

Citeste si alte stiri similare:

ASALT: Educația Sexuală în școli fără acordul părinților! Ce conține programa școlară propusă?

Pandemia ignorată: Unul din 100 de decese la nivel mondial este rezultatul sinuciderii

Totul despre Miocardită și pericardită, în urma vaccinării anticovid

Rolul unui avocat de drept comercial. Top avocați pe comercial în București
V
IRAL: Viața după Covid și libertățile pe cale de dispariție
Fondul Monetar Internațional vrea să știe ce cauți pe internet. Ce pățești dacă nu ești cetățean model
Consultantul de business și marketing în București. Cine apelează la ei și ce onorarii practică?
‘Idolul’ Fauci a admis că virusul Covid19 ar fi putut fi chiar unul din virusurile finanțate de el
Mii de români renuntã la WhatsApp. De ce se discută de ‘Dosarul’ Digital?

Facebook ne-a amenințat cu suspendarea paginilor noastre Liberalist.ro deoarece scriem pe subiecte care contrazic narațiunea companiei și interesele sale politice de stânga. Nu suntem singurii, probabil și dvs. ați observat faptul că anumite postări care contravin narațiunea oficială sunt considerate ‘spam’ sau ‘mesaje neautoritative’ și în consecință depublicate (termenul tehnic ‘Hide’). De aceea, încercăm să dezvoltăm un grup pe Telegram ca o alternativă anti-cenzură. ABONEAZĂ-MĂ LA TELEGRAM
Dacă apreciați conținutul acestei publicații liberal-conservatoare, vă încurajăm să vă invitați și prietenii să se alăture. Mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *