15 alimente pe care să NU le mănânci niciodată vara

Fii inspirat, trimite articolul unui prieten
Site de stiri si analize - Liberalist.ro

Din păcate, majoritatea deliciilor asociate verii se regăsesc pe această listă. Evitându-le, însă, vei face corpului tău cel mai frumos cadou cu putinţă!Hot dogNu degeaba denumirea în engleză ne aminteşte de anotimpul fierbinte: parcă nicicând nu ni s-a făcut mai poftă de un hot dog decât în miezul verii. E una dintre mâncărurile-vedetă de la festivalurile de tip food truck, aşa că nu e de mirare că facem provizii la greu din aceste bunătăţi. Avertizările specialiştilor te vor determina însă să priveşti cu mai puţină dragoste acest fel de mâncare: un hot dog clasic poate conţine până la 250 de calorii, 11 grame de grăsime şi 600 mg de sodiu. Nu mai vorbim despre muştarul, ketchupul sau maioneza pe care le incluzi de poftă!Îngheţata sandvişVastul domeniu al îngheţatei a devenit şi mai extins! Acum nu ne mai confruntăm doar cu dilema aromei, ci suntem nevoite să alegem şi dintr-o multitudine de toppinguri sau forme de ambalare. Dintre acestea, îngheţata sandvici are un loc special în visurile noastre, combinând biscuiţii cu deliciul rece şi uneori şi cu fulgi de ciocolată. Sună ca definiţia paradisului, dar în realitate e o bombă calorică. Mai bine abţine-te şi mizează în schimb pe o porţie de îngheţată clasică, pe care să o împarţi cu iubitul tău.Citeşte continuarea pe divahair.ro.

BLACK FRIDAY -70% | Vara aceasta vine cu noi oferte de ochelari de soare de la Lensa

TOATE TITLURILE IMPORTANTE ÎNTR-UN SINGUR LOC – Abonați-vă la notificările Liberalist.ro pentru ȘTIRI AUTOMATE și ALERTE direct pe mobil sau desktop!
Citeste mai mult

Citeste si alte stiri similare:

ASALT: Educația Sexuală în școli fără acordul părinților! Ce conține programa școlară propusă?
VIRAL: Viața după Covid și libertățile pe cale de dispariție
Fondul Monetar Internațional vrea să știe ce cauți pe internet. Ce pățești dacă nu ești cetățean model
Consultantul de business și marketing în București. Cine apelează la ei și ce onorarii practică?
‘Idolul’ Fauci a admis că virusul Covid19 ar fi putut fi chiar unul din virusurile finanțate de el
Mii de români renuntã la WhatsApp. De ce se discută de ‘Dosarul’ Digital?

Facebook ne-a amenințat cu suspendarea paginilor noastre Liberalist.ro deoarece scriem pe subiecte care contrazic narațiunea companiei și interesele sale politice de stânga. Nu suntem singurii, probabil și dvs. ați observat faptul că anumite postări care contravin narațiunea oficială sunt considerate ‘spam’ sau ‘mesaje neautoritative’ și în consecință depublicate (termenul tehnic ‘Hide’). De aceea, încercăm să dezvoltăm un grup pe Telegram ca o alternativă anti-cenzură. ABONEAZĂ-MĂ LA TELEGRAM
Dacă apreciați conținutul acestei publicații liberal-conservatoare, vă încurajăm să vă invitați și prietenii să se alăture. Mulțumim!

Citește următorul articol! Click și Skip

----

Click ofertele DR.MAX | ELEFANT | VIVA CREDIT | LENSA | FERRATUM BANK