joi, iulie 25Liberalist.ro - Portal Business

A fost reintrodusă purtarea măștii pe stradă. Unde s-a întâmplat acest lucru?

Fii inspirat, trimite articolul unui prieten
Site de stiri si analize - Liberalist.ro

Printre măsurile care au intrat în vigoare sunt reducerea numărului de spectatori la competiţiile sportive şi la evenimentele culturale şi impunerea măsurilor de protecţie la toate evenimentele publice.
Evenimentele private vor fi organizate respectându-se numărul limită de participanţi, iar în spaţiile publice, pieţe, staţii de autobuz şi mijloace de transport, purtarea măştii de protecţie este obligatorie.

Comitetul Județean pentru situații de urgență Ilfov informează:

„Având în vedere faptul că, la data prezentei, la nivelul comunei Chiajna s-a înregistrat o valoare a ratei de incidență cumulată calculată la 14 zile de 2,12/1000 locuitori, în urma propunerii Direcției de Sănătate Publică a județului Ilfov, astăzi, 03 septembrie 2021, a avut loc ședința extraordinară a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Ilfov, în cadrul căreia a fost adoptată Hotărârea nr. 150 din 03.09.2021 privind măsurile dispuse pentru localitatea Chiajna.”

Polițiștii au dat peste 100 de amenzi

Reprezentanții Grupei de coordonare a măsurilor de combatere a COVID-19, la nivelul județului Ilfov, acționează zilnic în sistem integrat, asigurându-se astfel că sunt respectate normele legale impuse de autorități în contextul stării de alertă. Iar în ultimele 24 de ore, polițiștii au dat peste 100 de amenzi atât persoanelor fizice cât și operatorilor economici pe care i-au găsit în neregula.

„189 de polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Ilfov au desfășurat activități de verificare a respectării măsurilor de protecție sanitară în zonele aglomerate, respectiv la operatorii economici din centre comerciale, piețe, târguri, terase, benzinării şi la agenții economici de tip HORECA de pe raza administrativ-teritorială a județului Ilfov.

112 persoane care nu au respectat măsurile de protecție individuală

În cadrul acțiunilor de control, au fost verificate 90 de societăți comerciale cu privire la respectarea recomandărilor/interdicțiilor pe timpul stării de alertă și 104 mijloace de transport persoane de pe raza județului Ilfov, fiind totodată identificate 112 persoane care nu au respectat măsurile de protecție individuală.

În contextul acțiunilor din ultimele 24 de ore, polițiștii IPJ Ilfov au aplicat 112 sancțiuni contravenționale cu amenzi în valoare de 4.800 lei, în temeiul Legii nr. 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală.”

Hotararea-CJSU-IF-150_03.09.2021-masuri-Chiajna

The post A fost reintrodusă purtarea măștii pe stradă. Unde s-a întâmplat acest lucru? appeared first on A7TV – Trăiește viitorul!.

BLACK FRIDAY -70% | Vara aceasta vine cu noi oferte de ochelari de soare de la Lensa

TOATE TITLURILE IMPORTANTE ÎNTR-UN SINGUR LOC – Abonați-vă la notificările Liberalist.ro pentru ȘTIRI AUTOMATE și ALERTE direct pe mobil sau desktop!
Citeste mai mult

Citeste si alte stiri similare:

ASALT: Educația Sexuală în școli fără acordul părinților! Ce conține programa școlară propusă?
VIRAL: Viața după Covid și libertățile pe cale de dispariție
Fondul Monetar Internațional vrea să știe ce cauți pe internet. Ce pățești dacă nu ești cetățean model
Consultantul de business și marketing în București. Cine apelează la ei și ce onorarii practică?
‘Idolul’ Fauci a admis că virusul Covid19 ar fi putut fi chiar unul din virusurile finanțate de el
Mii de români renuntã la WhatsApp. De ce se discută de ‘Dosarul’ Digital?

Facebook ne-a amenințat cu suspendarea paginilor noastre Liberalist.ro deoarece scriem pe subiecte care contrazic narațiunea companiei și interesele sale politice de stânga. Nu suntem singurii, probabil și dvs. ați observat faptul că anumite postări care contravin narațiunea oficială sunt considerate ‘spam’ sau ‘mesaje neautoritative’ și în consecință depublicate (termenul tehnic ‘Hide’). De aceea, încercăm să dezvoltăm un grup pe Telegram ca o alternativă anti-cenzură. ABONEAZĂ-MĂ LA TELEGRAM
Dacă apreciați conținutul acestei publicații liberal-conservatoare, vă încurajăm să vă invitați și prietenii să se alăture. Mulțumim!