ALIN JIVAN: ”Am început să cânt melodii care exprimau apropierea mea de Dumnezeu”

Fii inspirat, trimite articolul unui prieten
ALIN JIVAN: ”Am început să cânt melodii care exprimau apropierea mea de Dumnezeu”

Alin Jivan, fost component al lotului olimpic de gimnastică, ne vorbește, la emisiunea ”Știrea cea bună”, despre perspectivele sportului românesc și despre motivele pentru care a renunțat la acesta.

Alin a pășit în sala de gimnastică de la vârsta de 6 ani, a fost premiat național și internațional cu diferite medalii. I-a fost greu să jongleze între școală și sala de antrenament, însă a învățat să fie eficient în toate domeniile de activitate. După numai doi ani a câștigat prima medalie națională.

Din cauza suprasolicitării a suferit și două accident care l-au scos din activitate doi ani de zile, accidente în urma cărora a trecut printr-o operație la umăr și una la picior. Chiar și după acestea, nu a renunțat la pasiunea lui.

”Un sportiv de performanță acumulează foarte multă frustrare. Trăiește mereu în tensiune, deoarece este evaluat în fiecare zi. Antrenorii, publicul, federația, părinții…toți au așteptări colosale”, a mai spus invitatul.

”Într-o seară, înaintea unui campionat mondial, am fost la o slujbă, am ascultat povestea de viață a unui om, care mi-a ajuns la suflet și m-a emoționat. În acea seară, în timpul unei rugăciuni, am simțit ceva foarte fain”, a precizat Alin.

După două accidente și acel moment din timpul slujbei, a hotărât să renunțe la gimnastică și să se reorienteze către Biserică.

The post ALIN JIVAN: ”Am început să cânt melodii care exprimau apropierea mea de Dumnezeu” appeared first on A7TV – Trăiește viitorul!.


Extras din articolul disponibil la link-ul: https://www.a7tv.ro/alin-jivan-am-inceput-sa-cand-melodii-care-exprimau-apropierea-mea-de-dumnezeu/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=alin-jivan-am-inceput-sa-cand-melodii-care-exprimau-apropierea-mea-de-dumnezeu
Abonați-vă la notificările Liberalist.ro pentru ȘTIRI AUTOMATE și ALERTE direct pe mobil sau desktop!

Urmărește-ne pe Telegram și Linkedin ℗ Site-ul conține reclame de afiliere cu oferte & reduceri pentru cititori