Amalia Năstase, succes pe Youtube și în moda pentru copii

Fii inspirat, trimite articolul unui prieten
Site de stiri si analize - Liberalist.ro

Amalia Năstase, fosta soție a tenismenului Ilie Năstase, este o femeie de succes, dar care a avut de parcurs un drum greu, spre performanță, drum în care a trebuit să se reinventeze pentru a rămâne mereu conectată în business.

De la PR de lux, aceasta a trecut la hăinuțe pentru copii și vlog! Fiecare vlog începe cu ”doamna Amalia” în fața scării de bloc, din Rahova, unde a crescut și cu o voce pe fundal care strigă ”Fier vechi cumpărăm” pentru a-și reaminti mereu de unde a plecat.

”Nu știu dacă sunt bună în ceea ce fac, dar fac asta natural”, a declarat ea, cu modestie, despre conținutul pe care îl livrează pe vlog, în emisiunea Business la superlativ cu Flori Stoian.

Vorbind despre posibilitățile financiare de care dispune, aceasta a declarat:

”Amalia Năstase nu este bogată. Într-adevăr, stau într-o casă foarte frumoasă, dar toți banii pe care îi facem noi îi folosim ca să ne distrăm.

Eu vreau să fac în continuare PR de lux dacă mai există. Dacă nu mai există, nu fac. Tocmai de asta am și mutat atenția către vlogging, către podcast-uri.

Am experimentat luxul și pentru mine este ceva foarte natural. Eu nu aș putea niciodată să mă duc să fac PR unui restaurant cu toate că și acolo este la fel de multă muncă, se câștigă foarte serios.

Mie îmi plac brandurile care au o identitate foarte bine definită și o tradiție.

Hainele de copii și brandul pe care eu îl am reprezintă brand cu tradiție, e un brand curat. Mi se pare că moda asta a adulților este adusă foarte mult în moda copiilor și copiii nu mai au copilărie cum ar trebui să aibă.

Copilul nu se mai îmbracă într-un polo cu pantaloni ca lumea, îi vezi pe toți cu pantaloni cu turul lăsat și aș vrea să curăț puțin imaginea aceasta a pantalonilor cu turul lăsat. Este un brand care este tradițional, care are valori și care educă copilul cumva”

The post Amalia Năstase, succes pe Youtube și în moda pentru copii appeared first on A7TV – Trăiește viitorul!.

BLACK FRIDAY -70% | Vara aceasta vine cu noi oferte de ochelari de soare de la Lensa

TOATE TITLURILE IMPORTANTE ÎNTR-UN SINGUR LOC – Abonați-vă la notificările Liberalist.ro pentru ȘTIRI AUTOMATE și ALERTE direct pe mobil sau desktop!
Citeste mai mult

Citeste si alte stiri similare:

Avocatul Gheorghe Piperea acuză Ministerul Sănătății de reîncadrarea unor decese vechi pentru perpetuarea stării de alertă
VIRAL: Viața după Covid și libertățile pe cale de dispariție
Fondul Monetar Internațional vrea să știe ce cauți pe internet. Ce pățești dacă nu ești cetățean model
Consultantul de business și marketing în București. Cine apelează la ei și ce onorarii practică?
‘Idolul’ Fauci a admis că virusul Covid19 ar fi putut fi chiar unul din virusurile finanțate de el
Mii de români renuntã la WhatsApp. De ce se discută de ‘Dosarul’ Digital?

Miocardită și pericardită în urma vaccinării

Cel mai recent raport la tineri sub 30 ani

↓CLICK IMAGINE
El a fabricat coronavirusuri si a mințit

Înalt oficial al lui Biden riscă închisoare.

↓CLICK IMAGINE