Anca Dragu, replică pentru Cîțu: „Dacă noi avem dreptate, își dă dumnealui demisia?”

Fii inspirat, trimite articolul unui prieten
Site de stiri si analize - Liberalist.ro

Invitată în platoul A7TV, președintele Senatului, Anca Dragu, a ripostat declarațiilor premierului Florin Cîțu, referitoare la o eventuală demisie a acesteia și a lui Ludovic Orban.

Prim ministrul a sesizat Curtea Constituțională cu privire la moțiunea de cenzură depusă de USR PLUS și AUR, despre care consideră că a fost depusă nelegal.

După ședința de Guvern de joi, premierul a declarat că, dacă CCR va admite plângerea liberalilor împotriva moțiunii de cenzură, va cere demisia președinților celor două Camere, Anca Dragu și Ludovic Orban.

„În cazul în care Curtea Constituțională ne dă nouă dreptate, voi veni public și voi cere demisia președintelui Camerei Deputaților și Senatului pentru ceea ce au făcut în această perioadă”, a afirmat premierul.

În cadrul emisiunii „La zi”, președintele Senatului, Anca Dragu, a contracarat, provocându-l chiar pe premier cu o demisie a acestuia, în cazul în care CCR nu îi acordă aviz favorabil.

„Nu înțeleg care e legătura, de ce un premier cere demisia președinților Camerelor. Dar, dacă noi avem dreptate, cine își dă demisia? Își dă dumnealui demisia?”, a declarat Dragu.

„Noi trimitem până pe 15 (septembrie N.R.) un punct de vedere al Senatului și al Camerei Deputaților către CCR, cu privire la această sesizare din partea Guvernului”, a punctat președintele Senatului.

 

The post Anca Dragu, replică pentru Cîțu: „Dacă noi avem dreptate, își dă dumnealui demisia?” appeared first on A7TV – Trăiește viitorul!.

→ CLICK PENTRU OFERTELE DR. MAX | ELEFANT.RO | LENSA

BLACK FRIDAY -70% | Vara aceasta vine cu noi oferte de ochelari de soare de la Lensa

TOATE TITLURILE IMPORTANTE ÎNTR-UN SINGUR LOC – Abonați-vă la notificările Liberalist.ro pentru ȘTIRI AUTOMATE și ALERTE direct pe mobil sau desktop!
Citeste mai mult

Citeste si alte stiri similare:

ASALT: Educația Sexuală în școli fără acordul părinților! Ce conține programa școlară propusă?
VIRAL: Viața după Covid și libertățile pe cale de dispariție
Fondul Monetar Internațional vrea să știe ce cauți pe internet. Ce pățești dacă nu ești cetățean model
Consultantul de business și marketing în București. Cine apelează la ei și ce onorarii practică?
‘Idolul’ Fauci a admis că virusul Covid19 ar fi putut fi chiar unul din virusurile finanțate de el
Mii de români renuntã la WhatsApp. De ce se discută de ‘Dosarul’ Digital?

Facebook ne-a amenințat cu suspendarea paginilor noastre Liberalist.ro deoarece scriem pe subiecte care contrazic narațiunea companiei și interesele sale politice de stânga. Nu suntem singurii, probabil și dvs. ați observat faptul că anumite postări care contravin narațiunea oficială sunt considerate ‘spam’ sau ‘mesaje neautoritative’ și în consecință depublicate (termenul tehnic ‘Hide’). De aceea, încercăm să dezvoltăm un grup pe Telegram ca o alternativă anti-cenzură. ABONEAZĂ-MĂ LA TELEGRAM
Dacă apreciați conținutul acestei publicații liberal-conservatoare, vă încurajăm să vă invitați și prietenii să se alăture. Mulțumim!

Liberalist.ro - despre piețe libere! Adaugă site-ul pe mobil în 2 pași!

Click ofertele DR.MAX | ELEFANT | VIVA CREDIT | LENSA | FERRATUM BANK