Ayurveda – sănătate prin știința vieții

Fii inspirat, trimite articolul unui prieten
Site de stiri si analize - Liberalist.ro

Medicina indiană există de aproximativ 6000 de ani și este considerată o știință a prevenirii bolilor și a menținerii stării de sănătate. Celelalte sisteme de medicină vorbesc despre cum ar trebui tratate bolile, dar nu spun mai nimic despre cum trebui menținută o stare a sănătății care deja este bună.

 

Ayurveda este termenul care descrie medicina tradițională indiană, iar cel mai important aspect al acestui stil de viață este alimentația: ce mâncăm și cum mâncăm. Regimul ideal este acela ovo-lacto-vegetarian deoarece consumul de carne ar putea favoriza acumularea de toxine în corp.

”Este foarte important să avem o alimentație corectă, nici un remediu natural nu poate să substituie un regim alimentar adecvat.” – a afirmat Angelica Mitrea, autoarea cărții ”Sănătate prin știința vieții Ayurveda”, pentru A7TV.

Plantele indiene ajută chiar și la topirea grăsimii; acestea sunt ghimbirul, turmericul, feniculul.

În Ayurveda există și remedii minerale care sunt obținute chiar din metalele propriu-zise: din aur, argint, diamante și care pot avea efect de întinerire.

Efectele binefăcătoare ale plantelor sunt puse în capsule care se adresează fiecărei nevoi a corpului uman și se pot găsi pe indianherbal.ro

 

The post Ayurveda – sănătate prin știința vieții appeared first on A7TV – Trăiește viitorul!.

BLACK FRIDAY -70% | Vara aceasta vine cu noi oferte de ochelari de soare de la Lensa

TOATE TITLURILE IMPORTANTE ÎNTR-UN SINGUR LOC – Abonați-vă la notificările Liberalist.ro pentru ȘTIRI AUTOMATE și ALERTE direct pe mobil sau desktop!
Citeste mai mult

Citeste si alte stiri similare:

ASALT: Educația Sexuală în școli fără acordul părinților! Ce conține programa școlară propusă?
VIRAL: Viața după Covid și libertățile pe cale de dispariție
Fondul Monetar Internațional vrea să știe ce cauți pe internet. Ce pățești dacă nu ești cetățean model
Consultantul de business și marketing în București. Cine apelează la ei și ce onorarii practică?
‘Idolul’ Fauci a admis că virusul Covid19 ar fi putut fi chiar unul din virusurile finanțate de el
Mii de români renuntã la WhatsApp. De ce se discută de ‘Dosarul’ Digital?

Facebook ne-a amenințat cu suspendarea paginilor noastre Liberalist.ro deoarece scriem pe subiecte care contrazic narațiunea companiei și interesele sale politice de stânga. Nu suntem singurii, probabil și dvs. ați observat faptul că anumite postări care contravin narațiunea oficială sunt considerate ‘spam’ sau ‘mesaje neautoritative’ și în consecință depublicate (termenul tehnic ‘Hide’). De aceea, încercăm să dezvoltăm un grup pe Telegram ca o alternativă anti-cenzură. ABONEAZĂ-MĂ LA TELEGRAM
Dacă apreciați conținutul acestei publicații liberal-conservatoare, vă încurajăm să vă invitați și prietenii să se alăture. Mulțumim!

Miocardită și pericardită în urma vaccinării

Cel mai recent raport la tineri sub 30 ani

↓CLICK IMAGINE
El a fabricat coronavirusuri si a mințit

Înalt oficial al lui Biden riscă închisoare.

↓CLICK IMAGINE