marți, octombrie 15Liberalist.ro - Portal Business

Bomba care aruncă în aer pandemia! CDC renunță la metoda de diagnosticare prin testele RT-PCR

Fii inspirat, trimite articolul unui prieten

BLACK FRIDAY -70% | Vara aceasta vine cu noi oferte de ochelari de soare de la Lensa

Începând cu anul viitor, CDC renunță la metoda de diagnosticare RT-PCR a noului coronavirus și recomandă laboratoarelor și centrelor de testare să se utilizeze teste alternative până la finele anului 2021.

CDC oferă această notificare prealabilă pentru ca laboratoarele clinice să aibă timp suficient pentru a selecta și implementa una dintre numeroasele alternative autorizate de FDA.

Această decizie a fost luată în urma studiilor efectuate care au relevat faptul că metoda de diagnosticare RT-PCR nu poate diferenția SARS-CoV-2 de virusurile gripale.

https://www.cdc.gov/csels/dls/locs/2021/07-21-2021-lab-alert-Changes_CDC_RT-PCR_SARS-CoV-2_Testing_1.html

Este metoda de diagnosticare RT-PCR sigura?

Luni, 26 iulie 2021, în cadrul emisiunii coNEcTat by Ani Crețu, de la A7TV, Prof. Univ. Dr. Monica Pop a declarat că nu există niciun fel de test sau analiză care să fie foarte sigură și că termenul siguranță în medicină este greu de îndeplinit.

„Eu aș merge mai mult pe căutarea unui tratament, pentru că văd că nici testele nu sunt foarte sigure, de vaccinuri ne-am lămurit, din multe puncte de vedere, în sensul în care vaccinul la unele persoane și nu la toate, determină o formă mai ușoară a bolii, iar știm foarte bine ca vaccinatul poate să facă infecția și să transmită boala”

Ideea că o persoana care are RT-PCR pozitiv, reprezintă un caz, este complet greșită!

O opinie similară a avut și doamna doctor Oana Mihaela Secară, medic primar la Spitalul Municipal „Sfântul Ierarh dr. Luca ” din Onești, care a declarat că nu trebuie să ne bazam pe asimptomatici în momentul în care declarăm epidemie și că asimptomaticii nu ar trebui introduși în statistici, neputând fi siguri ca acești asimptomatici au fost cu certitudine purtători sănătoși, aceste teste având o marja de eroare, fiind niște teste indirecte.

Ideea că o persoana care are RT-PCR pozitiv, reprezintă un caz, este complet greșită! Ea nu este un caz.

Caz înseamnă simptomatologie clinică, imagistică, analize de laborator eventual și putem să folosim și acest test ca o completare, dar nu ne lipsim de toate celelalte și intrăm în paradigma în care epidemia este construită pe cazuri asimptomatice.”

În contextul în care declararea pandemiei la nivel mondial s-a bazat exclusiv pe statisticile relevate de rezultatele testelor RT-PCR, nu putem să nu ne întrebăm de ce Statele Unite și CDC au ales totuși să continue utilizarea acestei metode de diagnostic până la data de 31 decembrie 2021.

TOATE TITLURILE IMPORTANTE ÎNTR-UN SINGUR LOC – Abonați-vă la notificările Liberalist.ro pentru ȘTIRI AUTOMATE și ALERTE direct pe mobil sau desktop!
Citeste mai mult

Citeste si alte stiri similare:

ASALT: Educația Sexuală în școli fără acordul părinților! Ce conține programa școlară propusă?
VIRAL: Viața după Covid și libertățile pe cale de dispariție
Fondul Monetar Internațional vrea să știe ce cauți pe internet. Ce pățești dacă nu ești cetățean model
Consultantul de business și marketing în București. Cine apelează la ei și ce onorarii practică?
‘Idolul’ Fauci a admis că virusul Covid19 ar fi putut fi chiar unul din virusurile finanțate de el
Mii de români renuntã la WhatsApp. De ce se discută de ‘Dosarul’ Digital?

Facebook ne-a amenințat cu suspendarea paginilor noastre Liberalist.ro deoarece scriem pe subiecte care contrazic narațiunea companiei și interesele sale politice de stânga. Nu suntem singurii, probabil și dvs. ați observat faptul că anumite postări care contravin narațiunea oficială sunt considerate ‘spam’ sau ‘mesaje neautoritative’ și în consecință depublicate (termenul tehnic ‘Hide’). De aceea, încercăm să dezvoltăm un grup pe Telegram ca o alternativă anti-cenzură. ABONEAZĂ-MĂ LA TELEGRAM
Dacă apreciați conținutul acestei publicații liberal-conservatoare, vă încurajăm să vă invitați și prietenii să se alăture. Mulțumim!