Când este momentul potrivit pentru a vinde o afacere?

Fii inspirat, trimite articolul unui prieten
Site de stiri si analize - Liberalist.ro

Pandemia și restricțiile impuse de autorități au forțat mulți antreprenori să își vândă sau chiar să își închidă afacerile, în timp ce pentru alții a reprezentat o oportunitate pentru a cumpăra afaceri dezvoltate și a le oferi o nouă perspectivă pentru a funcționa chiar și în perioada de lockdown.

 

”Avantajul, când îți cumperi o afacere deja lansată și care funcționează și care ar profit, avantajul este că sari niște etape. Și aceste etape, de cele mai multe ori te costă bani, timp, nervi, și poate îți pierzi inclusiv acel avânt de a-ți dori să continui.” – a fost de părere antreprenorul Diana Stângă, invitata lui Flori Stoian, în emisiunea Business la superlativ.

”De multe ori se face exit dintr-o afacere în care nu te mai regăsești. Dacă nu mai corespunde direcției în care vrei tu să te dezvolți sau consideri că poți face mult mai multe lucruri în alte domenii sau cu alte resurse.”

Diana Stângă, deținătoarea unui restaurant în zona centrului istoric al Capitalei, și-a vândut afacerea, în pandemie, pentru a avea timp să se ocupe și de alte aspecte ale vieții profesionale cum este mentoratul în business.

”A fost un business care a pornit din pasiune, l-am învățat pe parcurs, de asta spuneam că sari niște etape când iei o afacere gata pusă la punct. Am crezut că o să îmi pară rău de acest business, dar nu. Bucuria că el o să meargă mai departe și că eu o să mă duc în direcția pe care mi-o doresc, a fost mai mult decât împlinitoare”

The post Când este momentul potrivit pentru a vinde o afacere? appeared first on A7TV – Trăiește viitorul!.

BLACK FRIDAY -70% | Vara aceasta vine cu noi oferte de ochelari de soare de la Lensa

TOATE TITLURILE IMPORTANTE ÎNTR-UN SINGUR LOC – Abonați-vă la notificările Liberalist.ro pentru ȘTIRI AUTOMATE și ALERTE direct pe mobil sau desktop!
Citeste mai mult

Citeste si alte stiri similare:

Avocatul Gheorghe Piperea acuză Ministerul Sănătății de reîncadrarea unor decese vechi pentru perpetuarea stării de alertă
VIRAL: Viața după Covid și libertățile pe cale de dispariție
Fondul Monetar Internațional vrea să știe ce cauți pe internet. Ce pățești dacă nu ești cetățean model
Consultantul de business și marketing în București. Cine apelează la ei și ce onorarii practică?
‘Idolul’ Fauci a admis că virusul Covid19 ar fi putut fi chiar unul din virusurile finanțate de el
Mii de români renuntã la WhatsApp. De ce se discută de ‘Dosarul’ Digital?

Miocardită și pericardită în urma vaccinării

Cel mai recent raport la tineri sub 30 ani

↓CLICK IMAGINE
El a fabricat coronavirusuri si a mințit

Înalt oficial al lui Biden riscă închisoare.

↓CLICK IMAGINE