Care sunt cele mai des întâlnite domenii în care activează femeile?

Fii inspirat, trimite articolul unui prieten
Site de stiri si analize - Liberalist.ro

Antreprenoarele Rusanda Davideanu și Natalie Brașovean au fost prezente în platoul ”Alături de tine”, pentru a discuta despre provocările femeilor de afaceri.

O femeie care își dorește să înceapă o afacere trebuie să știe câte puțin din fiecare domeniu, de la contabilitate și promovare până la vânzarea și livrarea produselor. Are nevoie de curaj, pentru că acesta te împinge mai departe și te duce spre succes.

„În momentul în care conduci un business ești responsabil de tot ce se întâmplă în compania ta, de oamenii tăi și de cum te percep clienții”, a spus Natalie.

În antreprenoriat, față de alte domenii, trebuie să îți dorești abundență, să câștigi cât mai bine, să ai o relație bună cu banii deoarece cu cât câștigi mai mult, cu atât poți să faci mai mult bine.

Emisiunea integrală poate fi urmărită și pe canalul nostru de YouTube:

The post Care sunt cele mai des întâlnite domenii în care activează femeile? appeared first on A7TV – Trăiește viitorul!.


Extras din articolul disponibil la link-ul: https://www.a7tv.ro/care-sunt-cele-mai-des-intalnite-domenii-in-care-activeaza-femeile/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=care-sunt-cele-mai-des-intalnite-domenii-in-care-activeaza-femeile
Abonați-vă la notificările Liberalist.ro pentru ȘTIRI AUTOMATE și ALERTE direct pe mobil sau desktop!

Urmărește-ne pe Telegram și Linkedin ℗ Site-ul conține reclame de afiliere cu oferte & reduceri pentru cititori