luni, aprilie 22Liberalist.ro - Portal Business

Cerere masivă pentru Aplicația de socializare a lui Donald Trump

Fii inspirat, trimite articolul unui prieten
Cerere masivă pentru Aplicația de socializare a lui Donald Trump

Aplicația de socializare Truth Social a fostului președinte Donald Trump a debutat în App Store de la Apple duminică seara, iar „cererea masivă” a cauzat probleme unor utilizatori care încercau să își creeze un cont.

”Truth Social este platforma de socializare a Americii, care încurajează o conversație globală deschisă, liberă și sinceră, fără a discrimina ideologia politică”, se menționează pe pagina oficială truthsocial.com.

În acest moment, Truth Social este disponibilă numai pentru utilizatorii din S.U.A., dar promit să o facă disponibilă și în România.

”Când Truth Social devine disponibil pentru dvs., vom face un anunț. Rămâneți aproape!”, ne înștiințează echipa de conducere Trump Media & Technology Group (TMCG), compania care deține brandul și aplicația truthsocial.com.

TMCG se tranzacționează deja la bursa

Înainte de lansarea aplicației, ideea unei rețele sociale s-a fructificat prin fuziunea Trump Media & Technology Group cu Digital World Acquisition Corporation pentru a forma platforma de social media, Truth Social.

O fuziune care evaluează Trump Media & Technology Group la 875 de milioane de dolari si care are acronimul pe bursa de DWAS si in curand vor fi schimbate cu actiuni dedicate TMCG.

Problemele de scalare

Într-un interviu recent pentru Fox News, CEO TMCG, David Nunez a abordat criticile celor care inca sunt pe lista de asteptare pentru a putea descarca aplicatia.

Nunez a declarat că motivul pentru care scalarea se face mai greu este pentru că ei doresc să nu folosească deloc infrastructura big tech, cei care anul trecut au distrus o alta aplicatie cu inceput promitător, Parler.

CEO Truth Social își doreste o infrastructură proprie și un serviciu de calitate printr-un engagement real (angajament al utilizatorilor reali în folosirea aplicației) pe platforma nu prin algoritmi care cenzurează sau cresc artificial vizibilitatea, pe care le-a observat la Twitter.

În legătură cu noul actionar majoritar al Twitter (Elon Musk – 9,2%), David Nunez nu a vrut să comenteze prea multe, s-a abținut la a comenta asupra istoricului companiei pentru cenzură și asupra lipsei de engagement organic al platformei radical de stânga.

SERVICII

TOATE TITLURILE IMPORTANTE ÎNTR-UN SINGUR LOC – Abonați-vă la notificările Liberalist.ro pentru ȘTIRI AUTOMATE și ALERTE direct pe mobil sau desktop!
Citeste mai mult

→ CLICK PENTRU OFERTELE DR. MAX | ELEFANT.RO | LENSA

Citește și articolele următoare pe Liberalist.ro:

Credit cu buletinul – lista celor mai bune oferte!

Ce informații ai nevoie pentru asigurarea auto (2022)

Fondul Monetar Internațional vrea să știe ce cauți pe internet. Ce pățești dacă nu ești cetățean model

Consultantul de business și marketing în București. Cine apelează la ei și ce onorarii practică?

Credit cu buletinul – lista celor mai bune oferte!

De ce costă 1.000€ dacă este un CRM gratuit? Digitalizarea vânzărilor

Facebook ne-a amenințat cu suspendarea paginilor noastre Liberalist.ro deoarece scriem pe subiecte care contrazic narațiunea companiei și interesele sale politice de stânga. De aceea, încercăm să dezvoltăm un grup pe Telegram ca o alternativă anti-cenzură. ABONEAZĂ-MĂ LA TELEGRAM

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *