Comisia Europeană, ANUNȚ despre PNRR – DETALII despre evaluarea Planului și ultima solicitare a României

Fii inspirat, trimite articolul unui prieten
Site de stiri si analize - Liberalist.ro

Comisia Europeană a menționat că România a cerut o prelungire a perioadei de evaluare, „solicitare care a fost acceptată”.

„Comisia a primit planul de redresare și reziliență și a demarat evaluarea aprofundată a planului. Acest proces este în desfășurare.

Pe parcursul întregii perioade de evaluare, Comisia Europeană se află în contact permanent cu toate statele membre, inclusiv cu România, cu privire la conținutul planurilor lor de redresare și reziliență.

Aceste schimburi sunt o parte cu totul normală și preconizată a procedurii de evaluare, astfel cum este prevăzut în Regulamentul de instituire a Mecanismului de redresare și reziliență [articolul 19 alineatul (1)].

România a solicitat o prelungire a perioadei de evaluare, iar Comisia a acceptat”, a transmis Comisia Europeană.

Anunțul vine după ce cu o zi în urmă au apărut mai multe informații în spațiul public potrivit cărora PNRR a fost respins.

Planul Național de Redresare și Reziliență, trimis înapoi de către Comisia Europeană, pentru corectarea unor informații neclare

BLACK FRIDAY -70% | Vara aceasta vine cu noi oferte de ochelari de soare de la Lensa

TOATE TITLURILE IMPORTANTE ÎNTR-UN SINGUR LOC – Abonați-vă la notificările Liberalist.ro pentru ȘTIRI AUTOMATE și ALERTE direct pe mobil sau desktop!
Citeste mai mult

Liberalist.ro - despre piețe libere! Adaugă site-ul pe mobil în 2 pași!

Click ofertele DR.MAX | ELEFANT | VIVA CREDIT | LENSA | FERRATUM BANK