Consilierii PMB, înghesuiți în sălile de grup. De ce nu a fost folosită sala de consiliu?

Fii inspirat, trimite articolul unui prieten
Consilierii PMB, înghesuiți în sălile de grup. De ce nu a fost folosită sala de consiliu?

Nicușor Dan, primarul Capitalei, a convocat miercuri, 02 iunie, la sediul Primăriei Municipiului București, o ședință ordinară a Consiliului General al Municipiului București. Primăria Capitalei anunță că, în contextul situaţiei generate de răspândirea virusului SARS CoV-2, lucrările sedinţei se vor desfăşura online.

Astfel, pentru respectarea normelor impuse de criza sanitară, publicul şi reprezentanţii mass- media vor putea urmări ședinţa online, pe site-ul http://www.pmb.ro.

Se pare că edilul nu are aceeași grija și față de proprii consilieri.

Sursa Facebook Florian Lixandru

”Deși măsurile de relaxare au intrat în vigoare, primarul general se încăpățânează în continuare și convoacă pentru azi 02.06.2021, ședința Consiliului General al Municipiului București cu prezența consilierilor generali în sălile de grup și nu în sala de consiliu pe care preferă să o împartă cu președintele de ședința și cu personalul din aparatul Primăriei.

Cu toate că sala de consiliu este foarte generoasă ca spațiu, noi, consilierii generali suntem nevoiți sa stăm umăr la umăr într-o sală necorespunzătoare din punct de vedere al suprafeței raportate la numărul de consilieri prezenți”, a scris pe Facebook Florian Lixandru, Consilier General PMB.

The post Consilierii PMB, înghesuiți în sălile de grup. De ce nu a fost folosită sala de consiliu? appeared first on A7TV – Trăiește viitorul!.


Extras din articolul disponibil la link-ul: https://www.a7tv.ro/consilierii-pmb-inghesuiti-in-salile-de-grup-de-ce-nu-a-fost-folosita-sala-de-consiliu/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=consilierii-pmb-inghesuiti-in-salile-de-grup-de-ce-nu-a-fost-folosita-sala-de-consiliu
Abonați-vă la notificările Liberalist.ro pentru ȘTIRI AUTOMATE și ALERTE direct pe mobil sau desktop!

Urmărește-ne pe Telegram și Linkedin ℗ Site-ul conține reclame de afiliere cu oferte & reduceri pentru cititori