Construirea și renovarea imobilelor, mai ușoară cu vindem-ieftin.ro

Fii inspirat, trimite articolul unui prieten
Site de stiri si analize - Liberalist.ro

Toată viața construim, renovăm, așa că materialele de construcții se vor vinde în permanență. Pe baza acestei idei, Cosmin Răileanu a dezvoltat ”Casa de comenzi vindem-ieftin.ro”, o afacere de suflet care pune accent pe experiența clientului și pe consultanță în materie de produse de construcții.

 

”Clientul are nevoie de consultanță atunci când face achiziții de materiale de construcții, are nevoie de expertiza unui specialist și acesta este motivul pentru care noi încurajăm clientul să lase pe site-ul nostru o listă cu materiale de construcții de care are nevoie, cu cantitățile și, în funcție de aceste lucruri, consultantul nostru face oferta după nevoile lui.

Vindem-ieftin.ro a intrat pe piața materialelor de construcții printr-un avantaj oferit către client de a scurta lanțul tradițional. Concret, noi nu mai trecem marfa pe la noi prin curte, ci livrăm de la fabrică, direct la client. Astfel se economisește un transport, depozitarea, spațiile de prezentare pentru produse sau pierderile generate de stocuri”, a explicat managerul afacerii, în platoul ”Business la Superlativ”.

Afacerea a început cu doar câțiva angajați, dar a crescut uimitor ajungând, în prezent,  în situația în care angajații sunt copleșiți de numărul mare de cereri.

”Am crescut în fiecare an cu 50%. În anul pandemiei am crescut 74%. Oamenii s-au mutat în online și asta ne-a avantajat pe noi care eram deja acolo.

Anul 2020 l-am închis cu 6.5 milioane de euro cifra de afaceri, iar la această jumătate a anului suntem în drumul către 10 milioane de euro”, a mărturisit Cosmin Răileanu, în exclusivitate, pentru A7TV.

În ultimul an cererea pentru imobiliare și materiale de construcții a tot crescut, chiar dacă analiștii economici preconizau o criză a puterii de cumpărare.

”Creșterea prețurilor la materialele de construcții, din 2021, vine din contextul pandemiei. După ce s-au relaxat condițiile, toată lumea a fugit către confort și către siguranță.

Au renunțat, în primă fază, la petreceri, la vacanțe și toți banii s-au direcționat către siguranță și confort, deci către construcții. De aici vine creșterea” – a explicat managerul Casei de comenzi Vindem-ieftin.ro, Cosmin Răileanu.

Dacă ai nevoie de consultanță specializată pentru materialele de construcții, nu ezita să intri pe http://www.vindem-ieftin.ro

The post Construirea și renovarea imobilelor, mai ușoară cu vindem-ieftin.ro appeared first on A7TV – Trăiește viitorul!.

BLACK FRIDAY -70% | Vara aceasta vine cu noi oferte de ochelari de soare de la Lensa

TOATE TITLURILE IMPORTANTE ÎNTR-UN SINGUR LOC – Abonați-vă la notificările Liberalist.ro pentru ȘTIRI AUTOMATE și ALERTE direct pe mobil sau desktop!
Citeste mai mult

Citeste si alte stiri similare:

ASALT: Educația Sexuală în școli fără acordul părinților! Ce conține programa școlară propusă?
VIRAL: Viața după Covid și libertățile pe cale de dispariție
Fondul Monetar Internațional vrea să știe ce cauți pe internet. Ce pățești dacă nu ești cetățean model
Consultantul de business și marketing în București. Cine apelează la ei și ce onorarii practică?
‘Idolul’ Fauci a admis că virusul Covid19 ar fi putut fi chiar unul din virusurile finanțate de el
Mii de români renuntã la WhatsApp. De ce se discută de ‘Dosarul’ Digital?

Facebook ne-a amenințat cu suspendarea paginilor noastre Liberalist.ro deoarece scriem pe subiecte care contrazic narațiunea companiei și interesele sale politice de stânga. Nu suntem singurii, probabil și dvs. ați observat faptul că anumite postări care contravin narațiunea oficială sunt considerate ‘spam’ sau ‘mesaje neautoritative’ și în consecință depublicate (termenul tehnic ‘Hide’). De aceea, încercăm să dezvoltăm un grup pe Telegram ca o alternativă anti-cenzură. ABONEAZĂ-MĂ LA TELEGRAM
Dacă apreciați conținutul acestei publicații liberal-conservatoare, vă încurajăm să vă invitați și prietenii să se alăture. Mulțumim!

Pentru Oferte, CLICK pe reclamele de afiliere!

Urmărește-ne pe Telegram, Iconiță & Linkedin

X