miercuri, iunie 19Liberalist.ro - Portal Business

Copii decedați după injectarea cu serurile experimentale Covid în timpul studiilor clinice

Fii inspirat, trimite articolul unui prieten
Copii decedați după injectarea cu serurile experimentale Covid în timpul studiilor clinice
„Numărul evenimentelor adverse raportate la toate grupele de vârstă în urma vaccinurilor COVID a depășit 350.000 săptămâna aceasta, potrivit datelor publicate vineri de CDC, informează The Defender. Datele provin direct din raportările transmise către Sistemul de raportare a evenimentelor adverse la vaccinuri (VAERS).
VAERS este sistemul principal, finanțat de guvern, de raportare a reacțiilor adverse la vaccinuri în SUA. Raportările transmise către VAERS necesită investigații suplimentare înainte de a se putea confirma o relație de cauzalitate. În fiecare vineri, VAERS face publice toate raportările de reacții adverse la vaccinuri primite până la o anumită dată, de obicei cu aproximativ o săptămână înainte de data publicării.
Datele publicate vineri arată că, între 14 decembrie 2020 și 11 iunie 2021, au fost raportate către VAERS un total de 358.379 de evenimente adverse, inclusiv 5.993 de decese – o creștere de 105 decese față de săptămâna precedentă. Au fost raportate 29.871 de vătămări grave, în creștere cu 1.430 față de săptămâna trecută.
Din cele 5.993 decese raportate până la 11 iunie, 23% au avut loc în termen de 48 de ore de la vaccinare, 16% au survenit în termen de 24 de ore și 38% au fost înregistrate la persoane care s-au îmbolnăvit în termen de 48 de ore de la vaccinare.” – ActiveNews