joi, ianuarie 20Liberalist.ro - portalul piețelor libere

Cosmin Andreică, șeful sindicatului Europol: „Serviciile secrete din poliție se interesează cât de departe vom merge cu protestul polițiștilor”

Fii inspirat, trimite articolul unui prieten
Site de stiri si analize - Liberalist.ro

Cosmin Andreică, șeful sindicatului Europol: „Serviciile secrete din poliție se interesează cât de departe vom merge cu protestul polițiștilor”

„De la momentul în care am vorbit de posibile proteste, în contexul în care pe perioada negocierilor nu am fost băgați în seamă de partidele de la putere, imediat am fost contactați telefonic. Nu este vorba de intimidare, ci de un interes din partea serviciului „Doi și-un sfert” despre cât de mult suntem dispuși să mergem cu aceste proteste, dacă nu se respecta legea salarizarii din 2017. Protestăm pentru că nu este aplicată o lege votata de toate cele 3 partide aflate acum la guvernare. Ministrului Bode i-am acordat prezumția de bună credinșă, dar ne-a amăgit. Din primăvară nu a mai avut treabă cu Ministerul de Interne, fiind mai tot timpul alături de „echipa câștigătoare” de la PNL. Iar când avea apariții publice, vorbea de șosele și autostrăzi, de parcă ar fi uitat că este ministru de interne. În ultima perioadă au fost avansați oameni în minister pe niște criterii pe care nu le știm. De exemplu, șeful de cabinet al ministrului Bode, Marius Florin Mihăilă, a fost avansat, deși nu mai desfășoară activități. Este fost coleg de liceu cu Bode și deși avea 3 cercetări disciplinare, a fost împuternicit. Imputernicirea s-a făcut între Crăciun și Anul Nou, exact atunci când colegii noștri erau liberi, ca să nu se vadă că avea 3 cercetpri pe rol. Împuternicirea este un instrument politic, folosit de absolut toți miniștrii de interne. Orice personaj poate fi împuternicit. Nu e nevoie de funcție si activități în structurile MAI”, a declarat polițistul în emisiunea CULISELE STATULUI PARALEL.

TOATE TITLURILE IMPORTANTE ÎNTR-UN SINGUR LOC – Abonați-vă la notificările Liberalist.ro pentru ȘTIRI AUTOMATE și ALERTE direct pe mobil sau desktop!
Citeste mai mult

→ CLICK PENTRU OFERTELE DR. MAX | ELEFANT.RO | LENSA

Citește alte știri pe Liberalist.ro:

Credit cu buletinul – lista celor mai bune oferte!
Un parlamentar finlandez se confruntă cu doi ani de închisoare pentru că este creștin
ASALT: Educația Sexuală în școli fără acordul părinților! Ce conține programa școlară propusă?
VIRAL: Viața după Covid și libertățile pe cale de dispariție
Fondul Monetar Internațional vrea să știe ce cauți pe internet. Ce pățești dacă nu ești cetățean model
Consultantul de business și marketing în București. Cine apelează la ei și ce onorarii practică?
‘Idolul’ Fauci a admis că virusul Covid19 ar fi putut fi chiar unul din virusurile finanțate de el
De ce costă 1.000€ dacă este un CRM gratuit? Digitalizarea vânzărilor
Libertăți individuale – Constituția României

Facebook ne-a amenințat cu suspendarea paginilor noastre Liberalist.ro deoarece scriem pe subiecte care contrazic narațiunea companiei și interesele sale politice de stânga. De aceea, încercăm să dezvoltăm un grup pe Telegram ca o alternativă anti-cenzură. ABONEAZĂ-MĂ LA TELEGRAM

Click și Skip pentru următorul articol

----

Dr.Max | Elefant | Lensa | Credite - Oferta zilei!