sâmbătă, septembrie 23Liberalist.ro - Portal Business

Oamenii care au ”aranjat” victoria lui Cîțu

Fii inspirat, trimite articolul unui prieten
Numele Liberalist.ro

Culisele statului paralel are Dezvăluiri incendiare despre oamenii care au ”aranjat” victoria lui Cîțu. Acuzații grave la adresa ministrului de Interne.

Liberalul a acuzat și că mai mulți membri din tabăra lui Cîțu și-au fotografiat votul, printre aceștia aflându-se și fostul ministru de Interne Marcel Vela.

Cristian Opriș a mai spus că tabăra lui Cîțu ”s-a bătut” pentru a ocupa locurile din primul rând.

”Ce a fost ieri acolo nici nu o pot numi mascaradă, a fost o fraudă generalizată. Ministrul de Interne, care este și al Justiției, a stat la cabinele de vot și a verificat dacă s-a votat cu premierul Cîțu… Am fost nevoit să chem paza. Cred că asemenea practici i-ar face invidioși și pe Ana Pauker, și pe Gheorghiu Dej.

Era un grup de trei tineri corpolenți care așteptau lângă cabinele de vot. Fiind în organizare și ocupându-mă ca cei care voiau să controleze voturile să nu facă acest lucru – eram observator – i-am întrebat dacă au votat și i-am poftit afară. Mi-au spus că nu au votat, dar că așteaptă pe cineva, pe niște membri. Nu au vrut să iasă și am chemat paza.

Erau acolo ca să-l păzească pe ministru, ci ca să controleze votul

Au venit patru băieți de la pază, nu i-am urmărit foarte atent, urmăream procesul electoral. Cei trei le-au arătat celor de la pază ceva și, pentru că am văzut că aceștia au plecat, i-am chemat înapoi. Atunci m-a prins cineva de mână și, când m-am întors, era ministrul de Interne.

Acei trei domni nu erau acolo ca să-l păzească pe ministru, ci ca să controleze votul. Ministrul de Interne m-a întrebat ce se întâmplă și l-am rugat să le spună el, pentru că are mai multă autoritate, să iasă din sală.

Cei de la pază au fost aduși de echipa lui Cîțu, așa am dedus eu, și veneau la noi să ne ia telefoanele dacă vedeau că le folosim. Mi-au spus că sunt agitator și instigator. Aceste termene sunt folosite de către cei din sistem. Ministrul de Interne le-a făcut semn, s-au îndepărtat și l-am rugat și pe el să părăsească zona.

A plecat, dar după câteva minute iar m-am trezit cu dumnealui lângă cabinele de vot. S-a întâmplat asta de trei ori, până când am chemat presa”, a povestit liberalul.

→ CLICK PENTRU OFERTELE DR. MAX | ELEFANT.RO | LENSA

BLACK FRIDAY -70% | Vara aceasta vine cu noi oferte de ochelari de soare de la Lensa

TOATE TITLURILE IMPORTANTE ÎNTR-UN SINGUR LOC – Abonați-vă la notificările Liberalist.ro pentru ȘTIRI AUTOMATE și ALERTE direct pe mobil sau desktop!
Citeste mai mult

Citește și alte știri similare pe Liberalist.ro:

Presa americană într-o singură voce: Biden este vinovat de înfrângerea catastrofală din Afganistan
Un parlamentar finlandez se confruntă cu doi ani de închisoare pentru că este creștin
ASALT: Educația Sexuală în școli fără acordul părinților! Ce conține programa școlară propusă?
VIRAL: Viața după Covid și libertățile pe cale de dispariție
Fondul Monetar Internațional vrea să știe ce cauți pe internet. Ce pățești dacă nu ești cetățean model
Consultantul de business și marketing în București. Cine apelează la ei și ce onorarii practică?
‘Idolul’ Fauci a admis că virusul Covid19 ar fi putut fi chiar unul din virusurile finanțate de el
Mii de români renuntã la WhatsApp. De ce se discută de ‘Dosarul’ Digital?

Facebook ne-a amenințat cu suspendarea paginilor noastre Liberalist.ro deoarece scriem pe subiecte care contrazic narațiunea companiei și interesele sale politice de stânga. Nu suntem singurii, probabil și dvs. ați observat faptul că anumite postări care contravin narațiunea oficială sunt considerate ‘spam’ sau ‘mesaje neautoritative’ și în consecință depublicate. De aceea, încercăm să dezvoltăm un grup pe Telegram ca o alternativă anti-cenzură. ABONEAZĂ-MĂ LA TELEGRAM

X

Oferta Zilei