miercuri, iunie 19Liberalist.ro - Portal Business

Cum pot fi controlați hormonii feminini?

Fii inspirat, trimite articolul unui prieten
Site de stiri si analize - Liberalist.ro

Hormonii feminini influențează viața de zi cu zi doamnelor. Uneori devin chiar scuza perfectă pentru a descrie un comportament cu care nu suntem de acord. Ludmila Jalo, psiholog și trainer în feminitate, a vorbit despre femei și despre problemele acestora în emisiunea „Alături de tine” cu Alina Ilioi Mureșan.

„Hormonii ne fac bine și rău. Noi femeile suntem influențate de glandele endocrine principale: hipofiza și hipotalamusul pe de o parte, pe de alta parte de glandele tiroidiene și de suprarenale și cele mai importante sunt glandele reproductive. Sunt hormonii sexuali.

Hormonul estrogen noua femeilor ne atrage atenția. În perioada Sindromului Premenstrual este în creștere și ne duce către stări depresive, către anumite tulburări psihice de scurta durata, către anxietate, către răutate, către închiderea sufletului nostru, către interiorizat mai multa.

În perioada premenopauza este dimpotrivă în scădere. Și dacă avem grija de acest hormon de baza, ne ajuta sa ținem viata noastră în echilibru, sa înflorim, nu sa ne ofilim.”

Însă există trucuri prin care producția de hormoni poate fi controlată și îmbunătățită:sport și alimentație.

„Grăsimile sănătoase din uleiul de cocos, nucile care trebuie puse de cu seara la înmuiat cu un strop de soare, sa își deschidă toți nutrienții, proteina de care fuge toată lumea, dar se poate alege proteina vegetală din leguminoase: fasole, linte, quinoa sau proteina animală: oul, peștele și categoric, legume cu antioxidanți, semințele de in, iar la condimente scorțișoara și turmericul”

Pentru mai multe detalii despre cum pot face hormonii viața mai frumoasă, în link-ul de mai jos:

The post Cum pot fi controlați hormonii feminini? appeared first on A7TV – Trăiește viitorul!.

BLACK FRIDAY -70% | Vara aceasta vine cu noi oferte de ochelari de soare de la Lensa

TOATE TITLURILE IMPORTANTE ÎNTR-UN SINGUR LOC – Abonați-vă la notificările Liberalist.ro pentru ȘTIRI AUTOMATE și ALERTE direct pe mobil sau desktop!
Citeste mai mult

Citeste si alte stiri similare:

ASALT: Educația Sexuală în școli fără acordul părinților! Ce conține programa școlară propusă?
VIRAL: Viața după Covid și libertățile pe cale de dispariție
Fondul Monetar Internațional vrea să știe ce cauți pe internet. Ce pățești dacă nu ești cetățean model
Consultantul de business și marketing în București. Cine apelează la ei și ce onorarii practică?
‘Idolul’ Fauci a admis că virusul Covid19 ar fi putut fi chiar unul din virusurile finanțate de el
Mii de români renuntã la WhatsApp. De ce se discută de ‘Dosarul’ Digital?

Facebook ne-a amenințat cu suspendarea paginilor noastre Liberalist.ro deoarece scriem pe subiecte care contrazic narațiunea companiei și interesele sale politice de stânga. Nu suntem singurii, probabil și dvs. ați observat faptul că anumite postări care contravin narațiunea oficială sunt considerate ‘spam’ sau ‘mesaje neautoritative’ și în consecință depublicate (termenul tehnic ‘Hide’). De aceea, încercăm să dezvoltăm un grup pe Telegram ca o alternativă anti-cenzură. ABONEAZĂ-MĂ LA TELEGRAM
Dacă apreciați conținutul acestei publicații liberal-conservatoare, vă încurajăm să vă invitați și prietenii să se alăture. Mulțumim!