miercuri, iulie 24Liberalist.ro - Portal Business

Drepturile și libertățile nu pot fi negociate

Fii inspirat, trimite articolul unui prieten
Drepturile și libertățile nu pot fi negociate

Drepturile și libertățile nu pot fi negociate

Din 2019, când a fost instituită noua Comisie UE pentru 2019-2024, România se confruntă cu restricții ale drepturilor fundamentale ale omului. Comisia și Parlamentul UE își justifică măsurile susținând că acest lucru ajută populația să câștige lupta cu pandemia.

Din păcate, în ciuda tuturor acestor restricții la care se adaugă și o totală lipsă de transparență in ceea ce privește contractele clasificate cu producătorii Pharma etc, răspândirea se înrăutățește și restricțiile sunt extinse fără un sfârșit vizibil.

Invitat la emisiunea Știrea cea bună cu Cornel Dărvășan, europarlamentarul Cristian Terheș a făcut o radiogrfie a socității românești cu privire la drepturile și libertățile cetățenilor.

”În Transilvania, românii nu au avut drepturi fundamentale”

Sursa Google

Cine este Cristian Terheș?

Cristian (Chris) Terheș este un român ardelean, originar din Zalău-Sălaj, aflat de peste 16 ani in SUA, unde a fost preot și programator/business intelligence director, este o voce dârză a diasporei care, de ani de zile, a expus abuzurile din justiție și a pledat atât pentru respectarea drepturilor omului în România, cât și pentru respectarea României și românilor pe plan extern.

Cristian Terheș ocupă, în prezent, funcția de membru al Parlamentului European pentru Partidul Național Țărănesc Creștin Democrat după ce a fost ales pe lista Partidului Social Democrat.

S-a alăturat Partidului Național Țărănesc Creștin Democrat în mai 2020 și apoi a devenit membru al Mișcării Politice Creștine Europene.

Sursa Google

A studiat teologia la Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj din Cluj-Napoca. Apoi a studiat jurnalismul la Fullerton College și a lucrat la Santiago Canyon College în California, Statele Unite.

S-a stabilit în Irvine, California, și a devenit cleric al Bisericii Greco-Catolice Române, dar a lucrat și ca analist de afaceri.

El a fost implicat în politica românească, în special în opoziție cu PSD aflat la guvernare, pe care l-a numit corupție.

A devenit celebru în 2012, când a făcut parte din campania pentru referendum privind demiterea președintelui României Traian Băsescu. În 2014, s-a opus alegerii președintelui PSD Victor Ponta ca președinte.

“Lupt pentru ca națiunea română să fie puternică și respectată într-o Uniune Europeană ce trebuie să își apere și promoveze valorile fondatoare: libertate, egalitate în drepturi, democrație și stat de drept”, spunea Cristian Terheș pe blogul său.

Puteți urmări un interviu de excepție accesând link-ul de mai jos:

The post Drepturile și libertățile nu pot fi negociate appeared first on A7TV – Trăiește viitorul!.

TOATE TITLURILE IMPORTANTE ÎNTR-UN SINGUR LOC – Abonați-vă la notificările Liberalist.ro pentru ȘTIRI AUTOMATE și ALERTE direct pe mobil sau desktop!
Citeste mai mult

→ CLICK PENTRU OFERTELE DR. MAX | ELEFANT.RO | LENSA

Citește alte știri pe Liberalist.ro:

Credit cu buletinul – lista celor mai bune oferte!
Un parlamentar finlandez se confruntă cu doi ani de închisoare pentru că este creștin
ASALT: Educația Sexuală în școli fără acordul părinților! Ce conține programa școlară propusă?
VIRAL: Viața după Covid și libertățile pe cale de dispariție
Fondul Monetar Internațional vrea să știe ce cauți pe internet. Ce pățești dacă nu ești cetățean model
Consultantul de business și marketing în București. Cine apelează la ei și ce onorarii practică?
‘Idolul’ Fauci a admis că virusul Covid19 ar fi putut fi chiar unul din virusurile finanțate de el
De ce costă 1.000€ dacă este un CRM gratuit? Digitalizarea vânzărilor
Libertăți individuale – Constituția României

Facebook ne-a amenințat cu suspendarea paginilor noastre Liberalist.ro deoarece scriem pe subiecte care contrazic narațiunea companiei și interesele sale politice de stânga. De aceea, încercăm să dezvoltăm un grup pe Telegram ca o alternativă anti-cenzură. ABONEAZĂ-MĂ LA TELEGRAM