EXCLUSIV! Anca Dragu: „Acum USR-PLUS va câștiga capital electoral”

Fii inspirat, trimite articolul unui prieten
Site de stiri si analize - Liberalist.ro

EXCLUSIV! Anca Dragu: „Acum USR-PLUS va câștiga capital electoral”

Proaspăt revocată din funcția de președinte al Senatului, Anca Dragu, a fost invitată, în exclusivitate, la A7TV.

 

În cadrul emisiunii „La Zi”, Dragu a discutat despre coaliția de guvernare PNL-PSD-UDMR și despre planurile USR-PLUS, formațiune politică aflată acum în opoziție.

La bilanțul realizărilor sale în fruntea Senatului, fostul președinte al Camerei consideră că a întâmpinat provocări: „Normal că întotdeauna te gândești că puteai face și mai mult, și mai bine. Puteai dormi și mai puțin. Ai dormit 6 ore, puteai dormi 4 ore și făceai mai mult”.

Referitor la competența și eventuala implicație în viața socială a noului președinte al Senatului, Florin Cîțu, Anca Dragu a ezitat.

Dați-mi voie să nu comentez, dar ar trebui să continue câteva proiecte de transparentizare, de deschidere a Senatului”.

Fostul al doilea om în stat consideră că, în urma discuțiilor și bâlbâielilor din noua coaliție PNL-PSD-UDMR, singurul partid care va câștiga capital electoral va fi USR-PLUS.

PNL nu s-a ținut de acord nici cu noi. Cum va prelua domnul Ciolacu funcția de prim-ministru de la domnul Ciucă? (…) Acum eu cred că USR va câștiga clar (capital electoral N.R.). E vorba de construcție, e vorba de anduranță și, mai ales, de onestitate față de cei care te-au votat. (…)

Nu puteam să stăm acolo numai de poză, numai pentru a fi și noi o parte din Guvern. Mi se pare că a fost o decizie de mare responsabilitate din partea noastră și de onestitate pentru susținătorii noștri”, a afirmat Anca Dragu.

La întrebarea realizatorului Flori Stoian, referitoare la coaliția de guvernare: „Se va rupe această `nuntă` în momentul în care Nicolae Ciucă va demite un ministru PSD?” răspunsul fostului președinte al Senatului nu a întârziat să apară: „Cu siguranță că se va întâmpla și lucrul acesta (…) N-aș putea să vă spun de ce acum PNL va fi mai serios decât a fost în coaliția cu noi”.

Anca Dragu a fost revocată, ieri, din funcția de președinte al Senatului, locul fiind ocupat acum de președintele liberalilor, Florin Cîțu, iar noul președinte al Camerei Deputaților este liderul social-democrat, Marcel Ciolacu.

 

 

The post EXCLUSIV! Anca Dragu: „Acum USR-PLUS va câștiga capital electoral” appeared first on A7TV – Trăiește viitorul!.

TOATE TITLURILE IMPORTANTE ÎNTR-UN SINGUR LOC – Abonați-vă la notificările Liberalist.ro pentru ȘTIRI AUTOMATE și ALERTE direct pe mobil sau desktop!
Citeste mai mult

→ CLICK PENTRU OFERTELE DR. MAX | ELEFANT.RO | LENSA

Citește alte știri pe Liberalist.ro:

Credit cu buletinul – lista celor mai bune oferte!
Un parlamentar finlandez se confruntă cu doi ani de închisoare pentru că este creștin
ASALT: Educația Sexuală în școli fără acordul părinților! Ce conține programa școlară propusă?
VIRAL: Viața după Covid și libertățile pe cale de dispariție
Fondul Monetar Internațional vrea să știe ce cauți pe internet. Ce pățești dacă nu ești cetățean model
Consultantul de business și marketing în București. Cine apelează la ei și ce onorarii practică?
‘Idolul’ Fauci a admis că virusul Covid19 ar fi putut fi chiar unul din virusurile finanțate de el
De ce costă 1.000€ dacă este un CRM gratuit? Digitalizarea vânzărilor
Libertăți individuale – Constituția României

Facebook ne-a amenințat cu suspendarea paginilor noastre Liberalist.ro deoarece scriem pe subiecte care contrazic narațiunea companiei și interesele sale politice de stânga. De aceea, încercăm să dezvoltăm un grup pe Telegram ca o alternativă anti-cenzură. ABONEAZĂ-MĂ LA TELEGRAM

Citește următorul articol! Click și Skip

----

Click ofertele DR.MAX | ELEFANT | LENSA | CREDITE PERSONALE