joi, iulie 25Liberalist.ro - Portal Business

Google România amendat cu 10.000 de lei pentru injuriile aduse Catedralei Mântuirii Neamului

Fii inspirat, trimite articolul unui prieten
Google România amendat cu 10.000 de lei pentru injuriile aduse Catedralei Mântuirii Neamului

După apariția, pe Google Maps, a denumirii ”Catedrala Prostirii Neamului Românesc”, Google România a fost amendat cu suma de 10.000 de lei, la autosesizarea CNCD.

Google România amendat cu 10.000 de lei pentru injuriile aduse Catedralei Mântuirii Neamului.

Gigantul american Google anunţă că aşteaptă să primească decizia oficială a Consiliului Naţional pentru Combaterea Discriminării (CNCD), iar apoi va evalua următorii paşi. 

“Atunci când este raportată o problemă pe Google Maps, acţionăm pentru a corecta eroarea cât de repede putem. Eroarea semnalată a fost eliminată prompt în acest caz. Aşteptăm să primim decizia oficială a CNCD, iar apoi vom evalua următorii paşi. Google încurajează conţinutul generat de utilizatorii, pentru ca Google Maps să reflecte lumea reală. Pe măsură ce tot mai multe persoane contribuie la Google Maps, continuăm să ne concentrăm pe a împiedica pe cei care încalcă politicile noastre, folosind o combinaţie de tehnologie şi evaluare umană pentru a elimina conţinut nedorit”, au declarat reprezentanţii Google, citați de news.ro.

Citește și alte știri similare pe Liberalist.ro:

Facebook ne-a amenințat cu suspendarea paginilor noastre Liberalist.ro deoarece scriem pe subiecte care contrazic narațiunea companiei și interesele sale politice de stânga. Nu suntem singurii, probabil și dvs. ați observat faptul că anumite postări care contravin narațiunea oficială sunt considerate ‘spam’ sau ‘mesaje neautoritative’ și în consecință depublicate. De aceea, încercăm să dezvoltăm un grup pe Telegram ca o alternativă anti-cenzură. ABONEAZĂ-MĂ LA TELEGRAM