Israelul, anunț NĂUCITOR despre eficiența Pfizer împotriva variantei DELTA. Dă peste cap toate ipotezele de lucru

Fii inspirat, trimite articolul unui prieten
Site de stiri si analize - Liberalist.ro
Cifra de eficacitate, care se bazează pe un număr nespecificat de persoane evaluate în perioada 20 iunie-17 iulie, este în scădere față de o estimare anterioară de 64%, în urmă cu două săptămâni, și intră în conflict cu datele publicate de Marea Britanie, care arătau că vaccinul a avut o eficiență de 88% eficientă împotriva unei forme simptomatice de boală.De asemenea, datele relevă că vaccinul ar avea o eficiență de 41% în prevenirea infecțiilor simptomatice provocate de varianta Delta a coronavirusurlui, potrivit Forbes. Cu toate acestea, vaccinul cu două doze funcționează încă foarte bine pentru a preveni formele grave ale bolii, demonstrând o eficiență de 88% împotriva spitalizării și o eficiență de 91% împotriva formelor severe, potrivit datelor israeliene.„Trebuie să fim conștienți de faptul că, cu timpul, eficacitatea acestor vaccinuri poate scădea”, a spus dr. Isaac Bogoch, profesor de boli infecțioase la Universitatea din Toronto.Reamintim că Israelul a fost liderul campaniei de vaccinare anti-Covid  la nivel global, pentru că și-a asigurat dozele în schimbul datelor. Țara a renunțat la restricțiile de pandemie în luna mai, deși un nou val de cazuri condus de Delta a adus-o la marginea unor noi posibile restricții, relatează HotNews.ro.

BLACK FRIDAY -70% | Vara aceasta vine cu noi oferte de ochelari de soare de la Lensa

TOATE TITLURILE IMPORTANTE ÎNTR-UN SINGUR LOC – Abonați-vă la notificările Liberalist.ro pentru ȘTIRI AUTOMATE și ALERTE direct pe mobil sau desktop!
Citeste mai mult

Citeste si alte stiri similare:

ASALT: Educația Sexuală în școli fără acordul părinților! Ce conține programa școlară propusă?
VIRAL: Viața după Covid și libertățile pe cale de dispariție
Fondul Monetar Internațional vrea să știe ce cauți pe internet. Ce pățești dacă nu ești cetățean model
Consultantul de business și marketing în București. Cine apelează la ei și ce onorarii practică?
‘Idolul’ Fauci a admis că virusul Covid19 ar fi putut fi chiar unul din virusurile finanțate de el
Mii de români renuntã la WhatsApp. De ce se discută de ‘Dosarul’ Digital?

Facebook ne-a amenințat cu suspendarea paginilor noastre Liberalist.ro deoarece scriem pe subiecte care contrazic narațiunea companiei și interesele sale politice de stânga. Nu suntem singurii, probabil și dvs. ați observat faptul că anumite postări care contravin narațiunea oficială sunt considerate ‘spam’ sau ‘mesaje neautoritative’ și în consecință depublicate (termenul tehnic ‘Hide’). De aceea, încercăm să dezvoltăm un grup pe Telegram ca o alternativă anti-cenzură. ABONEAZĂ-MĂ LA TELEGRAM
Dacă apreciați conținutul acestei publicații liberal-conservatoare, vă încurajăm să vă invitați și prietenii să se alăture. Mulțumim!

Citește următorul articol! Click și Skip

----

Click ofertele DR.MAX | ELEFANT | VIVA CREDIT | LENSA | FERRATUM BANK