Liza Panait, un nou proiect: „Vrem să ne facem propria noastră linie de genți”

Fii inspirat, trimite articolul unui prieten
Site de stiri si analize - Liberalist.ro

Unul dintre cei mai longevivi designeri vestimentari autohtoni, Liza Panait, a fost invitată în emisiunea „Fresh Acces” de la A7tv unde a vorbit despre greutățile întâmpinate din cauza pandemiei, dar și despre noul proiect al cunoscutei creatoare de modă.

Liza Panait povestește cî deși foarte mulți angajatori și-au concediat angajații, pe timpul pandemiei, din cauze financiare,ea și-a păstrat toți oamenii, plătindu-le acestora salariile în fiecare lună, dintr-un supliment de credit bancar și din subvenția obținută de la stat.

„Am făcut un supliment la linia de credit și am dat salariile oamenilor. Am ținut toți angajații, pentru că m-am pus în situația lor și n-aș putea trăi fără bani. Am plătit salariile în fiecare lună, am luat subvenția de la stat care a fost un ajutor mic, dar a contat.”, ne-a declarat designerul.

„În cei peste 31 de ani de existență a proiectului său, Liza Panait a îmbrăcat numeroase vedete, iar luna viitoare, pe covorul roșu de la Festivalul Internațional de Film de la Cannes, va fi reprezentată de actrița româncă, Rona Hartner,” relateaza A7tv.ro

„Chiar astăzi m-a sunat Rona Hartner să-i facem ceva pentru Cannes. (…) Sunt două variante: i-a plăcut foarte mult o rochie de la Regina Maria, de la spectacol, și încă una pe care nu vreau să i-o fac că are mai multe pe ideea asta. Nu știu, încă discutăm.”, a afirmat Liza Panait.

Creatoarea de modă a declarat că lucrează acum la următorul proiect: o linie proprie de genți.

„Mai facem un supliment de credit. Vrem să facem o linie de marochinărie, de genți. Noi avem, le lucrăm undeva, dar am vrea să ne facem propria noastră linie de genți. Facem calcule acum. Noi vrem să luam utilajele cele mai noi, nu second-hand.”, a mărturisit Liza Panait.

Emisiunea integrală poate fi urmărită și pe canalul nostru de YouTube, accesând următorul link:

The post Liza Panait, un nou proiect: „Vrem să ne facem propria noastră linie de genți” appeared first on A7TV – Trăiește viitorul!.

BLACK FRIDAY -70% | Vara aceasta vine cu noi oferte de ochelari de soare de la Lensa

TOATE TITLURILE IMPORTANTE ÎNTR-UN SINGUR LOC – Abonați-vă la notificările Liberalist.ro pentru ȘTIRI AUTOMATE și ALERTE direct pe mobil sau desktop!
Citeste mai mult

Citeste si alte stiri similare:

Avocatul Gheorghe Piperea acuză Ministerul Sănătății de reîncadrarea unor decese vechi pentru perpetuarea stării de alertă
VIRAL: Viața după Covid și libertățile pe cale de dispariție
Fondul Monetar Internațional vrea să știe ce cauți pe internet. Ce pățești dacă nu ești cetățean model
Consultantul de business și marketing în București. Cine apelează la ei și ce onorarii practică?
‘Idolul’ Fauci a admis că virusul Covid19 ar fi putut fi chiar unul din virusurile finanțate de el
Mii de români renuntã la WhatsApp. De ce se discută de ‘Dosarul’ Digital?

Miocardită și pericardită în urma vaccinării

Cel mai recent raport la tineri sub 30 ani

↓CLICK IMAGINE
El a fabricat coronavirusuri si a mințit

Înalt oficial al lui Biden riscă închisoare.

↓CLICK IMAGINE