joi, ianuarie 20Liberalist.ro - portalul piețelor libere

Mădălin Voicu: Iohannis vorbește pentru el, doarme pentru el… Acum e un moment de răscruce. Să nu mai greșim, că plătim tot noi!

Fii inspirat, trimite articolul unui prieten
Site de stiri si analize - Liberalist.ro

Mădălin Voicu: Iohannis vorbește pentru el, doarme pentru el… Acum e un moment de răscruce. Să nu mai greșim, că plătim tot noi!

„În condiții normale, un președinte cu experiență și scaun la cap ar fi ales un discurs care să meargă la sufletul românilor. (…) Mi se pare penibil acest festivism… (…) Dumnezeu ne-a dat o țară și nu știm cum să facem să creștem o floare, ea se udă cu bună credință, dragoste, nu doar declarativ. (…)

El (Iohannis – n.red.) vorbește pentru el, apare pentru el, doarme pentru el, tot ce face face pentru el.

Nu e constatarea mea, e constatarea multora care sunt atenti la ce face presedintele”, a comentat Mădălin Voicu discursul ținut de Klaus Iohannis la Recepția de la Cotroceni, organizată miercuri de Ziua Națională – 1 Decembrie. 

„Simt nevoia să spun un lucru. Și e bine să ne aducem aminte ca am trecut în ultima sută de ani prin momente în care am plătit ce am ales.

Este momentul să ne gândim ce alegem, indiferent în ce funcție, că e președinte, că e șef de agenție, în Parlament, că e într-o instituție.

Să nu mai greșim. Că, dacă greșim, plătim tot noi. Este un moment de răscruce – ce facem acum cu țara noastră”, a avertizat Mădălin Voicu, invitat miercuri seară, în ediția specială de lansare a celor două noi posturi Realitatea Sportivă și Realitatea Star, la Realitatea PLUS.

„Pentru mine, de exemplu, România este acasă. Eu înțeleg că lumea o duce greu și fuge în afara ca sa castige 13 lei in plus. Să vină acasă! Împreuna vom putea face, sper… Nu cred, îmi doresc să n-am dreptate. Vreau să cred că românii se vor trezi, vor simți și vor gândi românește”, le-a transmis Mădălin Voicu românilor care au plecat peste hotare ca să muncească pentru mai mulți bani și o viață mai bună.

TOATE TITLURILE IMPORTANTE ÎNTR-UN SINGUR LOC – Abonați-vă la notificările Liberalist.ro pentru ȘTIRI AUTOMATE și ALERTE direct pe mobil sau desktop!
Citeste mai mult

→ CLICK PENTRU OFERTELE DR. MAX | ELEFANT.RO | LENSA

Citește alte știri pe Liberalist.ro:

Credit cu buletinul – lista celor mai bune oferte!
Un parlamentar finlandez se confruntă cu doi ani de închisoare pentru că este creștin
ASALT: Educația Sexuală în școli fără acordul părinților! Ce conține programa școlară propusă?
VIRAL: Viața după Covid și libertățile pe cale de dispariție
Fondul Monetar Internațional vrea să știe ce cauți pe internet. Ce pățești dacă nu ești cetățean model
Consultantul de business și marketing în București. Cine apelează la ei și ce onorarii practică?
‘Idolul’ Fauci a admis că virusul Covid19 ar fi putut fi chiar unul din virusurile finanțate de el
De ce costă 1.000€ dacă este un CRM gratuit? Digitalizarea vânzărilor
Libertăți individuale – Constituția României

Facebook ne-a amenințat cu suspendarea paginilor noastre Liberalist.ro deoarece scriem pe subiecte care contrazic narațiunea companiei și interesele sale politice de stânga. De aceea, încercăm să dezvoltăm un grup pe Telegram ca o alternativă anti-cenzură. ABONEAZĂ-MĂ LA TELEGRAM

Click și Skip pentru următorul articol

----

Dr.Max | Elefant | Lensa | Credite - Oferta zilei!