sâmbătă, septembrie 23Liberalist.ro - Portal Business

Ministrul Justiției din Canada amenință susținătorii lui Trump care au donat pentru Convoiul Libertății

Fii inspirat, trimite articolul unui prieten
Ministrul Justiției din Canada amenință susținătorii lui Trump care au donat pentru Convoiul Libertății

 

Ministrul Justiției din Canada amenință susținătorii lui Trump care au donat pentru Convoiul Libertății: Ar trebui să fiți îngrijorați. Conturile voastre ar putea fi înghețate.

Citeste si Freedom Convoy (Convoiul Libertății): anvergura, solicitările, finanțarea de $9ML deturnată si intervenția armată

”Ministrul canadian al Justiției, David Lametti, le-a spus susținătorilor lui Trump care au donat pentru „Freedom Convoy” să „fie îngrijorați” că le vor fi înghețate conturile bancare,” informeaza Activenews.ro.

Amenintare directă vine după ce, la presiunea politică, site-ul de strângere de fonduri GoFundMe a eliminat o pagină care acceptă donații în sprijinul șoferilor de camion care protestează împotriva mandatelor de vaccinare în Canada, adăugând că nu va lăsa organizatorii să primească fondurile si că va rambursa toate donațiile ce insumează aproape 8,7 milioane de dolari americani.

Reactia conservatorilor a fost neintarziată acuzând presiuni politice si actiuni ilegale pentru deturnarea de fonduri private. Guvernatorul statului Florida din SUA, DeSantis, a declarat că a solicitat procurorului statului să verifice legalitatea deturnării de fonduri.

Vestea bună este că organizatorii protestului au reusit să transfere un milion de dolari inainte să fie deturnate fondurile si au deschis o nouă pagină de strângere de fonduri pe o platformă concurentă. Conform declaratiilor lor, ritmul donatiilor pe noua platformă au atins un nivel record din prima zi de la deschidere.

 

TOATE TITLURILE IMPORTANTE ÎNTR-UN SINGUR LOC – Abonați-vă la notificările Liberalist.ro pentru ALERTE ȘTIRI direct pe mobil sau desktop!
Citeste mai mult

 

SERVICII

Citește și articolele următoare pe Liberalist.ro:

Credit cu buletinul – lista celor mai bune oferte!

Ce informații ai nevoie pentru asigurarea auto (2022)

ASALT: Educația Sexuală în școli fără acordul părinților! Ce conține programa școlară propusă?

VIRAL: Viața după Covid și libertățile pe cale de dispariție

Fondul Monetar Internațional vrea să știe ce cauți pe internet. Ce pățești dacă nu ești cetățean model

Consultantul de business și marketing în București. Cine apelează la ei și ce onorarii practică?

Credit cu buletinul – lista celor mai bune oferte!

De ce costă 1.000€ dacă este un CRM gratuit? Digitalizarea vânzărilor

Facebook ne-a amenințat cu suspendarea paginilor noastre Liberalist.ro deoarece scriem pe subiecte care contrazic narațiunea companiei și interesele sale politice de stânga. De aceea, încercăm să dezvoltăm un grup pe Telegram ca o alternativă anti-cenzură. ABONEAZĂ-MĂ LA TELEGRAM

X

Oferta Zilei