sâmbătă, mai 18Liberalist.ro - Portal Business

Oameni înghesuiți la festival vs. copiii noștri izolați și distanțați

Fii inspirat, trimite articolul unui prieten
Site de stiri si analize - Liberalist.ro

În timp ce festivalurile au putut găzdui persoane fără mască, în aglomerație, în sistemele de învățământ primare, gimnaziale și liceale, elevii sunt în continuare obligați să poarte mască și să respecte distanțarea socială. Noile ordine ale miniștrilor Sănătății și Educației aduc confuzie în rândul părinților care nu înțeleg dacă aceste lucruri pot fi încadrate la discriminare. Este constituțională o astfel de decizie de obligativitate a purtării măștii în sălile de clasă?

În emisiunea ”Conectat” by Ani Crețu, invitata Rodica Boancă, președintele comisiei pentru abuzuri din Senatul României, oferă o reacție personală a aceste decizii luate de cei doi miniștri.

Au dat un ordin prin care copiii care au diverse afecțiuni alergice, diverse probleme respiratorii, dacă participă la ore fizic vor trebui să poarte mască

”Joi vom discuta audierea în comun cu cele două comisii de sănătate și de învățământ a miniștrilor Educației și Sănătății referitoare la impunerea vaccinării copiilor și la impunerea măștilor în sălile de clasă. Mai ales că mai nou gândindu-se ce rău să mai facă pe lângă cele pe care deja le-au făcut, au dat un ordin prin care copiii care au diverse afecțiuni alergice, diverse probleme respiratorii, dacă participă la ore fizic vor trebui să poarte mască”.

”Aici intră și pe zona de neconstituționalitate pentru că nu există o lege. Ei dau doar ordine de ministru. Aceste ordine sunt ilegale și vom contesta în instanță”.

Pentru a vizualiza emisiunea, dă click aici:

The post Oameni înghesuiți la festival vs. copiii noștri izolați și distanțați appeared first on A7TV – Trăiește viitorul!.

→ CLICK PENTRU OFERTELE DR. MAX | ELEFANT.RO | LENSA

BLACK FRIDAY -70% | Vara aceasta vine cu noi oferte de ochelari de soare de la Lensa

TOATE TITLURILE IMPORTANTE ÎNTR-UN SINGUR LOC – Abonați-vă la notificările Liberalist.ro pentru ȘTIRI AUTOMATE și ALERTE direct pe mobil sau desktop!
Citeste mai mult

Citeste si alte stiri similare:

ASALT: Educația Sexuală în școli fără acordul părinților! Ce conține programa școlară propusă?
VIRAL: Viața după Covid și libertățile pe cale de dispariție
Fondul Monetar Internațional vrea să știe ce cauți pe internet. Ce pățești dacă nu ești cetățean model
Consultantul de business și marketing în București. Cine apelează la ei și ce onorarii practică?
‘Idolul’ Fauci a admis că virusul Covid19 ar fi putut fi chiar unul din virusurile finanțate de el
Mii de români renuntã la WhatsApp. De ce se discută de ‘Dosarul’ Digital?

Facebook ne-a amenințat cu suspendarea paginilor noastre Liberalist.ro deoarece scriem pe subiecte care contrazic narațiunea companiei și interesele sale politice de stânga. Nu suntem singurii, probabil și dvs. ați observat faptul că anumite postări care contravin narațiunea oficială sunt considerate ‘spam’ sau ‘mesaje neautoritative’ și în consecință depublicate (termenul tehnic ‘Hide’). De aceea, încercăm să dezvoltăm un grup pe Telegram ca o alternativă anti-cenzură. ABONEAZĂ-MĂ LA TELEGRAM
Dacă apreciați conținutul acestei publicații liberal-conservatoare, vă încurajăm să vă invitați și prietenii să se alăture. Mulțumim!