Președintele OFA UGIR: ”Fonduri Europene vor fi. În cadrul PNRR nu vom avea Grand Tour, dar vom avea finanțări”

Fii inspirat, trimite articolul unui prieten
Site de stiri si analize - Liberalist.ro

37% din posturile de conducere din România sunt ocupate de femei. Chiar și așa, sunt situații în care femeile se confruntă cu un stigmat și, din cauza celorlalte roluri, de mame, soții, pe care le îndeplinesc în societate, se văd nevoite să renunțe la afaceri.

 

Mirabela Miron, președintele Organizației femeilor antreprenor, prezentă în platoul A7TV, a pus punctul pe ”I” în problematica femeilor antreprenor, în pandemie.

”Pe noi, pandemia ne-a obligat să ne întorceam acasă, să avem grijă de copiii care nu au mai putut să meargă la școală și, cumva, am lăsat la o parte joburile, business-urile și am făcut un pas în spate. Mai ales că partea de antreprenoriat feminin se duce pe zona de beauty, de comunicare, zone care au fost foarte, foarte afectate.

Pe de altă parte am avut acele promisiuni din partea statului care s-au ținut parțial sau de loc. Avem un deficit, dar ne vor reveni.”

Organizația femeilor de afaceri și Uniunea Generală a Industriașilor din România au exercitat un rol foarte important în documentarea Guvernului pentru Planul de Redresare și Reziliență.

Organizațiilor au pus presiune pe oficialii statului, inclusiv pentru etapa a doua de subvenționare a IMM-urilor, după perioada pandemică.

”Fonduri Europene vor fi. În cadrul PNRR nu vom avea Grand Tour, dar vom avea finanțări, vom avea scheme de ajutor pentru a accesa credite cu dobândă subvenționată și pentru o perioadă mult mai lungă de timp, pentru a ne dezvolta business-ul.

Venind în sprijinul antreprenorilor, cu aceste instrumente financiare, prin care băncile își acoperă nevoia de garanție, ne așteptăm ca firmele care au debutat acum 3-5 ani de zile și care ar trebui să treacă la următorul nivel, să o facă”, a afirmat Mirabela Miron, Președinte OFA UGIR, pentru A7TV.

The post Președintele OFA UGIR: ”Fonduri Europene vor fi. În cadrul PNRR nu vom avea Grand Tour, dar vom avea finanțări” appeared first on A7TV – Trăiește viitorul!.

BLACK FRIDAY -70% | Vara aceasta vine cu noi oferte de ochelari de soare de la Lensa

TOATE TITLURILE IMPORTANTE ÎNTR-UN SINGUR LOC – Abonați-vă la notificările Liberalist.ro pentru ȘTIRI AUTOMATE și ALERTE direct pe mobil sau desktop!
Citeste mai mult

Citeste si alte stiri similare:

ASALT: Educația Sexuală în școli fără acordul părinților! Ce conține programa școlară propusă?
VIRAL: Viața după Covid și libertățile pe cale de dispariție
Fondul Monetar Internațional vrea să știe ce cauți pe internet. Ce pățești dacă nu ești cetățean model
Consultantul de business și marketing în București. Cine apelează la ei și ce onorarii practică?
‘Idolul’ Fauci a admis că virusul Covid19 ar fi putut fi chiar unul din virusurile finanțate de el
Mii de români renuntã la WhatsApp. De ce se discută de ‘Dosarul’ Digital?

Facebook ne-a amenințat cu suspendarea paginilor noastre Liberalist.ro deoarece scriem pe subiecte care contrazic narațiunea companiei și interesele sale politice de stânga. Nu suntem singurii, probabil și dvs. ați observat faptul că anumite postări care contravin narațiunea oficială sunt considerate ‘spam’ sau ‘mesaje neautoritative’ și în consecință depublicate (termenul tehnic ‘Hide’). De aceea, încercăm să dezvoltăm un grup pe Telegram ca o alternativă anti-cenzură. ABONEAZĂ-MĂ LA TELEGRAM
Dacă apreciați conținutul acestei publicații liberal-conservatoare, vă încurajăm să vă invitați și prietenii să se alăture. Mulțumim!

Miocardită și pericardită în urma vaccinării

Cel mai recent raport la tineri sub 30 ani

↓CLICK IMAGINE
El a fabricat coronavirusuri si a mințit

Înalt oficial al lui Biden riscă închisoare.

↓CLICK IMAGINE