Problemele actuale necesită soluții actuale

Fii inspirat, trimite articolul unui prieten
Site de stiri si analize - Liberalist.ro

Generația tânără este intens criticată pentru petrecerea timpului în compania tehnologiei. Geniile secolului XXI nu se lasă intimidate și lucrează din greu pentru a găsi noi moduri care să ușureze viața de zi cu zi a oamenilor și a le spori confortul de acasă, de la lucru sau pe drumul dintre acestea.

În cadrul licențelor de la Universitatea Hyperion, Automatică și Informatică aplicată, studenții au demonstrat că, indiferent de problema care este ridicată în societatea de astăzi, există o soluție adusă prin intermediul IT-ului și anume digitalizarea.

Pagina oficială a Universității informează că:

”Pe parcursul elaborării lucrărilor de licență, cadrele didactice și studenții au pășit cu mult curaj pe teritoriul necunoscut al noului, au colaborat și evoluat cu forțe specifice: profesorii cu vastă experiență a ceea ce s-a obținut anterior în domeniul IT, studenții cu entuziasmul și dorința de avansare într-o viitoare carieră de mare interes socială.

Facultatea de Automatică și Informatică Aplicată a Universității Hyperion are deja unele discipline tratate la nivelul cel mai înalt din țară, ale căror abordări și rezultate sunt urmărite și în cele mai avansate țări din lume”

Printre inovațiile prezentate la examenul de licență s-au aflat roboți care pot rezolva sarcinile repetitive din casele oamenilor, o aplicație ce poate permite reglarea suspensiilor autoturismelor și un sistem inteligent de monitorizare a calității aerului la interior, dar și o miniseră inteligentă controlată de la distanță.

Pe absolvenții care și-au dedicat timpul și creativitatea pentru a ne inova viața și pentru a ne ușura fiecare zi îi așteaptă un viitor strălucit, după cum informează chiar conducerea Facultății de Automatică și Informatică aplicată.

” Calitatea deosebită a majorității acestor proiecte de licență ne dă asigurarea că absolvenții au în față cariere cu o pondere din ce în ce mai mare în peisajul IT al viitoarelor decenii.”

The post Problemele actuale necesită soluții actuale appeared first on A7TV – Trăiește viitorul!.

BLACK FRIDAY -70% | Vara aceasta vine cu noi oferte de ochelari de soare de la Lensa

TOATE TITLURILE IMPORTANTE ÎNTR-UN SINGUR LOC – Abonați-vă la notificările Liberalist.ro pentru ȘTIRI AUTOMATE și ALERTE direct pe mobil sau desktop!
Citeste mai mult

Citeste si alte stiri similare:

ASALT: Educația Sexuală în școli fără acordul părinților! Ce conține programa școlară propusă?
VIRAL: Viața după Covid și libertățile pe cale de dispariție
Fondul Monetar Internațional vrea să știe ce cauți pe internet. Ce pățești dacă nu ești cetățean model
Consultantul de business și marketing în București. Cine apelează la ei și ce onorarii practică?
‘Idolul’ Fauci a admis că virusul Covid19 ar fi putut fi chiar unul din virusurile finanțate de el
Mii de români renuntã la WhatsApp. De ce se discută de ‘Dosarul’ Digital?

Facebook ne-a amenințat cu suspendarea paginilor noastre Liberalist.ro deoarece scriem pe subiecte care contrazic narațiunea companiei și interesele sale politice de stânga. Nu suntem singurii, probabil și dvs. ați observat faptul că anumite postări care contravin narațiunea oficială sunt considerate ‘spam’ sau ‘mesaje neautoritative’ și în consecință depublicate (termenul tehnic ‘Hide’). De aceea, încercăm să dezvoltăm un grup pe Telegram ca o alternativă anti-cenzură. ABONEAZĂ-MĂ LA TELEGRAM
Dacă apreciați conținutul acestei publicații liberal-conservatoare, vă încurajăm să vă invitați și prietenii să se alăture. Mulțumim!

Miocardită și pericardită în urma vaccinării

Cel mai recent raport la tineri sub 30 ani

↓CLICK IMAGINE
El a fabricat coronavirusuri si a mințit

Înalt oficial al lui Biden riscă închisoare.

↓CLICK IMAGINE