miercuri, iulie 24Liberalist.ro - Portal Business

Gabriela Firea – Propunerea PSD pentru funcția de premier

Fii inspirat, trimite articolul unui prieten
Gabriela Firea – Propunerea PSD pentru funcția de premier

Propunerile PSD pentru funcția de premier: Gabriela Firea poate fi o soluție!

România este și rămâne în criză politică din cauza lipsei de înțelegere între partide. Nicolae Ciucă și-a depus mandatul ieri. Ce urmează pe această scenă care stă să se prăbușească?

În emisiunea “La Zi” cu Flori Stoian, Ana Maria Cătăuță, deputat PSD, a oferit o declarație, în premieră, cu privire la viitorul politicii din România, dar și a partidului pe care îl reprezintă și a dat câteva nume de posibili premieri din partea PSD.

“Avem mai multe variante pentru că, fără lipsa de modestie, chiar avem oameni care pot să facă acest lucru. Și domnul Rafila și domnul Ciolacu, avem și doamne care ar putea să facă acest lucru, deci avem, variante de premier exista. Un nume de doamnă ar fi doamna Firea bineînțeles, care a fost un primar al Capitalei bun. Cred că Bucureștenii regretă puțin alegerea făcută anul trecut acum că stau în frig.”

Marți seara, președintele PNL, Florin Cîțu, a declarat, într-o conferință de presă, că Biroul Executiv al liberalilor i-a propus lui Nicolae Ciucă depunerea mandatului de premier desemnat și flexibilizarea mandatului.

Altă decizie luată de conducerea partidului a fost de a începe „negocieri cu toate forțele democratice din Parlamentul României pentru formarea unei majorități”.

Nicolae Ciucă ar putea să rămână varianta PNL pentru funcția de premier.

Practic, există posibilitatea ca Nicolae Ciucă să fie din nou desemnat premier de către Klaus Iohannis, dar, de data aceasta, ar urma să aibă alt mandat de negociere, care să includă toate forțele politice, cu excepția AUR, nu doar un guvern minoritar.

The post Propunerile PSD pentru funcția de premier: Gabriela Firea poate fi o soluție! appeared first on A7TV – Trăiește viitorul!.

TOATE TITLURILE IMPORTANTE ÎNTR-UN SINGUR LOC – Abonați-vă la notificările Liberalist.ro pentru ȘTIRI AUTOMATE și ALERTE direct pe mobil sau desktop!
Citeste mai mult

→ CLICK PENTRU OFERTELE DR. MAX | ELEFANT.RO | LENSA

Citește alte știri pe Liberalist.ro:

Credit cu buletinul – lista celor mai bune oferte!
Un parlamentar finlandez se confruntă cu doi ani de închisoare pentru că este creștin
ASALT: Educația Sexuală în școli fără acordul părinților! Ce conține programa școlară propusă?
VIRAL: Viața după Covid și libertățile pe cale de dispariție
Fondul Monetar Internațional vrea să știe ce cauți pe internet. Ce pățești dacă nu ești cetățean model
Consultantul de business și marketing în București. Cine apelează la ei și ce onorarii practică?
‘Idolul’ Fauci a admis că virusul Covid19 ar fi putut fi chiar unul din virusurile finanțate de el
De ce costă 1.000€ dacă este un CRM gratuit? Digitalizarea vânzărilor
Libertăți individuale – Constituția României

Facebook ne-a amenințat cu suspendarea paginilor noastre Liberalist.ro deoarece scriem pe subiecte care contrazic narațiunea companiei și interesele sale politice de stânga. De aceea, încercăm să dezvoltăm un grup pe Telegram ca o alternativă anti-cenzură. ABONEAZĂ-MĂ LA TELEGRAM