marți, martie 5Liberalist.ro - Portal Business

Putin este înfruntat de pastorii neoprotestanți din Rusia

Fii inspirat, trimite articolul unui prieten
Putin, înfruntat de pastorii neoprotestanți din Rusia

 

O scrisoare deschisă semnată în ultimele zile de peste 300 de pastori evanghelici din Rusia condamnă războiul „spunând lucrurilor pe nume”, potrivit Christianity Today si preluata de A7TV

Textul este disponibil in online deocamdata si publicat de o editura crestina iar alti lideri crestini sunt invitati sa il semneze.

Semnatarii sunt în principal pastori baptiști și penticostali, precum și alți lideri creștini din Moscova, Sankt Petersburg și alte orașe din Rusia. 

„Armata noastră este angajată în ostilități la scară largă într-o altă țară, aruncând bombe și rachete asupra orașelor țării vecine, Ucraina”, se spune în scrisoarea disponibilă online pentru a fi semnată de alți evanghelici ruși.

„Niciun interes sau cauză politică nu poate justifica moartea unor oameni nevinovați. Mor bătrâni, femei și copii”.

Scrisoarea se încheie cu aceste cuvinte: „Trebuie să ne pocăim de ceea ce am făcut, mai întâi lui Dumnezeu și apoi poporului Ucrainei. Trebuie să respingem minciunile și ura. Facem apel la autoritățile țării noastre să oprească această vărsare de sânge fără sens!”

Scrisoarea deschisă este disponibilă pe site-ul editurii Mirt, un mic editor evanghelic din Sankt Petersburg, și este semnată în mare parte de baptiști și penticostali ruși afiliați la biserici sau seminarii din Moscova, Sankt Petersburg și alte peste 40 de orașe.

 

SERVICII

TOATE TITLURILE IMPORTANTE ÎNTR-UN SINGUR LOC – Abonați-vă la notificările Liberalist.ro pentru ȘTIRI AUTOMATE și ALERTE direct pe mobil sau desktop!
Citeste mai mult

→ CLICK PENTRU OFERTELE DR. MAX | ELEFANT.RO | LENSA

Citește și articolele următoare pe Liberalist.ro:

Credit cu buletinul – lista celor mai bune oferte!

Ce informații ai nevoie pentru asigurarea auto (2022)

ASALT: Educația Sexuală în școli fără acordul părinților! Ce conține programa școlară propusă?

VIRAL: Viața după Covid și libertățile pe cale de dispariție

Fondul Monetar Internațional vrea să știe ce cauți pe internet. Ce pățești dacă nu ești cetățean model

Consultantul de business și marketing în București. Cine apelează la ei și ce onorarii practică?

Credit cu buletinul – lista celor mai bune oferte!

De ce costă 1.000€ dacă este un CRM gratuit? Digitalizarea vânzărilor

Facebook ne-a amenințat cu suspendarea paginilor noastre Liberalist.ro deoarece scriem pe subiecte care contrazic narațiunea companiei și interesele sale politice de stânga. De aceea, încercăm să dezvoltăm un grup pe Telegram ca o alternativă anti-cenzură. ABONEAZĂ-MĂ LA TELEGRAM