România va trebui să legalizeze căsătoriile între persoane de același sex

Fii inspirat, trimite articolul unui prieten
Site de stiri si analize - Liberalist.ro

UE a aprobat proiectul de lege prin care se cere recunoașterea de către orice țară membră a căsătoriilor persoanelor de același sex. În țările predominant religioase acest lucru nu a fost primit pozitiv.

 

Pasajul din documentul respective care a stârnit cea mai multă respingere a fost:

Reamintește că dreptul UE prevalează asupra oricărui tip de drept național, inclusiv asupra dispozițiilor constituționale contradictorii, și că, prin urmare, statele membre nu pot invoca nicio interdicție constituțională privind căsătoria între persoane de același sex sau protecția constituțională a „moralei” sau a „ordinii publice” pentru a obstrucționa dreptul fundamental la libera circulație a persoanelor în cadrul UE, încălcând drepturile familiilor curcubeu care se mută pe teritoriul lor.

În emisiunea ”Știrea cea bună”, invitatul Tudorel Butoi, profesor universitar și psiholog criminalist oferă lămuriri cu privire la acest pasaj care a stârnit mai multe reacții din partea românilor, reacții venite din ambele tabere:

”Vin cu argumentele din sânul parlamentului de la Bruxelles. Pai pentru acest lucru au votat 380 și s-au opus 126. Acelea nu sunt pioneze, sunt oameni. Cu virtute politică, vocație politică, cu creier.”

”Pot să se unească, să se însoțească, să coabiteze. Dar nu se numesc familie. Pentru că o familie trebuie să procreeze. Iar ei nu pot face acest lucru pentru că este împotriva naturii umane.”

”Nu sunt discriminatoriu. Oamenii pot face aceste lucruri. Și până la 18 ani, jos mâinile de pe copii. Acesta este dictonul profesorului Butoi. Pentru că ei fac prozeliți.”

 

The post România va trebui să legalizeze căsătoriile între persoane de același sex appeared first on A7TV – Trăiește viitorul!.

→ CLICK PENTRU OFERTELE DR. MAX | ELEFANT.RO | LENSA

BLACK FRIDAY -70% | Vara aceasta vine cu noi oferte de ochelari de soare de la Lensa

TOATE TITLURILE IMPORTANTE ÎNTR-UN SINGUR LOC – Abonați-vă la notificările Liberalist.ro pentru ȘTIRI AUTOMATE și ALERTE direct pe mobil sau desktop!
Citeste mai mult

Citeste si alte stiri similare:

ASALT: Educația Sexuală în școli fără acordul părinților! Ce conține programa școlară propusă?
VIRAL: Viața după Covid și libertățile pe cale de dispariție
Fondul Monetar Internațional vrea să știe ce cauți pe internet. Ce pățești dacă nu ești cetățean model
Consultantul de business și marketing în București. Cine apelează la ei și ce onorarii practică?
‘Idolul’ Fauci a admis că virusul Covid19 ar fi putut fi chiar unul din virusurile finanțate de el
Mii de români renuntã la WhatsApp. De ce se discută de ‘Dosarul’ Digital?

Facebook ne-a amenințat cu suspendarea paginilor noastre Liberalist.ro deoarece scriem pe subiecte care contrazic narațiunea companiei și interesele sale politice de stânga. Nu suntem singurii, probabil și dvs. ați observat faptul că anumite postări care contravin narațiunea oficială sunt considerate ‘spam’ sau ‘mesaje neautoritative’ și în consecință depublicate (termenul tehnic ‘Hide’). De aceea, încercăm să dezvoltăm un grup pe Telegram ca o alternativă anti-cenzură. ABONEAZĂ-MĂ LA TELEGRAM
Dacă apreciați conținutul acestei publicații liberal-conservatoare, vă încurajăm să vă invitați și prietenii să se alăture. Mulțumim!

Liberalist.ro - despre piețe libere! Adaugă site-ul pe mobil în 2 pași!

Click ofertele DR.MAX | ELEFANT | VIVA CREDIT | LENSA | FERRATUM BANK