Studiul MedLife contrazice Guvernul: ‘Imunizații ar fi 10-12 milioane’. Rata de deces pentru Delta este mai mică, doar 0,08%

Fii inspirat, trimite articolul unui prieten
Asigurari sanatate pilon 2 si 3

Photo by Nick Fewings

Un nou studiu MedLife relevă faptul că jumătate din populația mediului urban mic și o treime din populația mediului urban mare a trecut prin boală, de nouă ori mai mult, respectiv de trei ori mai mai mult față de statisticile oficiale. Această situație explică și scăderea substanțială a cazurilor din ultima lună. 

Ce înseamnă acest lucru? Este în primul rând o veste bună dar mai arată faptul că deși situația este îmbucurătoare, guvernul și CNSU nu dorește ca aceste informații să devină cunoscute de opinia publică pentru că distruge, fără drept de apel, narațiunea lor publică: ‘Nu există altă soluție decât vaccinul!’, ‘Varianta Delta este îngrozitoare și vine sigur valul 4’. Ce nu mai spune guvernul este tocmai faptul că ultimele dovezi științifice vorbesc despre o rată de deces pentru Delta de aproape 0.1%, considerabil mai mică față de alte variante.
 

MedLife mai declară următoarele: “Cei care au trecut prin boală nu sunt suficient de protejați împotriva tulpinii Delta, de aceea vaccinarea rămâne cea mai eficientă soluție” Noi nu suntem de acord cu aceste concluzii și detaliem cu argumente la acest articol Medic din Cluj demască dezinformarea: E falsă ideea că dacă ne scad anticorpii imunitatea scade.

Deși insistă destul de mult cu mesaje de promovare a vaccinului experimental, îi felicităm pentru faptul că au publicat rezultatele despre imunizare care contrazice guvernul, în ciuda presiunilor prezumate. Bineînțeles, ei continuă să ‘amenințe’ cu clarviziunea obișnuită a influencerilor de partid asupra valului 4, ignorând, bineînțeles să menționeze rata de deces:

  • “Conform medicilor MedLife, gradul de imunitate colectivă la nivel urban este de peste 60% din populație, respectiv între 6 și 7 milioane de locuitori, numai din orașele care reprezintă 54% din populația României.
  • Medicii MedLife arată că dacă s-ar lua în calcul și mediul rural, numărul celor care fie au trecut prin boală, fie s-au vaccinat ar putea ajunge la 10-12 milioane de persoane.
  • Sub 10% din cei care au trecut prin boală, dar nu s-au vaccinat, prezintă un titru de anticorpi neutralizanți. 

Cercetarea s-a desfășurat pe un eșantion reprezentantiv de 943 de persoane, rezidente în orașe cu particularități diferite în ceea ce privește rata de vaccinare și rata de infectare: București, Cluj, Constanța, Timișoara – zona 1, respectiv Giurgiu, Suceava și Piatra Neamț – zona 2.

În vederea determinării titrului de anticorpi împotriva COVID-19, au fost efectuate pe sistemele analitice Abbott teste serologice IgG anti-Spike RBD (fragment de proteină) care măsoară cantitativ nivelul anticorpilor și IgG anti-Nucleocapsita (calitativ) care confirmă sau infirmă prezența anticorpilor,” clarificã MedLife.

“Facem publice rezultatele unui nou demers de cercetare desfășurat integral din resurse proprii și exclusiv cu medicii și specialiștii MedLife. Datele arată că nivelul de imunitate colectivă numai la nivel urban este de peste 60%, respectiv 6-7 milioane de persoane, ceea ce indică o evoluție majoră a ratei de imunizare, având în vedere că în luna mai a anului trecut noi, MedLife, anunțam, în premieră, că imunitatea populației din România la COVID-19 este sub 2%. Mai mult, dacă extrapolăm datele și luăm în calcul și mediul rural, probabil, discutăm despre 10-12 milioane de români care au trecut prin boală, ori s-au vaccinat. Cu toate acestea, nu este nici pe departe momentul să ne relaxăm,” conchide MedLife.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Liberalist.ro - despre piețe libere! Adaugă site-ul pe mobil în 2 pași!

Click ofertele DR.MAX | ELEFANT | VIVA CREDIT | LENSA | FERRATUM BANK