sâmbătă, februarie 24Liberalist.ro - Portal Business

Soția tânărului polițist de origine română împușcat de un activist BLM a făcut declarații despre progresul polițistului

Fii inspirat, trimite articolul unui prieten
Soția tânărului polițist de origine română împușcat de un activist BLM a făcut declarații despre progresul polițistului
 
Anul trecut postam această știre dramatică și solicitam alături de familie susținere în rugăciune.
Astăzi avem VESTI BUNE! Soția tânărului polițist de origine română impușcat de un activist BLM a făcut declarații despre progresul polițistului.
 
”Soția sa, Chelsea Moldovan, a emis o declarație în urmă cu două săptămâni în care a afirmat că soțul ei a făcut progrese „minunate”, potrivit unei actualizări postate pe pagina de Twitter al departamentului de poliție.
 
Dna Moldovan a spus că „lumea ei a fost spulberată” când soțul ei „aproape că și-a pierdut viața făcând ceea ce îi place, slujind comunitatea sa ca ofițer de poliție din Phoenix”.
 

„Ultimele săptămâni au fost o neclaritate”, a scris Moldovan. „Travaliul emoțional în care am fost cu toții a fost de neimaginat”.

 
La acea vreme, Moldovan a spus că soțul ei avea „leziuni neurologice extinse”, dar a rămas pe un ventilator în stare stabilă. Soțul ei deschisese ochii, recunoscuse oamenii din jurul lui și răspunsese prin expresii faciale.
 
„Ne păstrăm încrederea că Tyler va continua să facă progrese”, a scris Moldovan. „El a fost deja un miracol și progresul pe care l-a făcut în doar trei săptămâni este minunat; imposibilul devine posibil.”
Moldovan a spus că familia ei a fost „copleșită” de revărsarea de sprijin din partea comunității în săptămânile de la împușcătură, care a inclus o strângere de fonduri Phoenix Law Enforcement Association și diverse elogii și privegheri pentru soțul ei.”
 
Actualizările dnei Moldovan pot fi citite pe pagina oficială Pray for Tyler care poate fi accesată aici
 

Cum a fost împușcat Tyler Moldovan

”Marți, după ora 02:00, Tyler Moldovan se afla la datorie împreună cu un echipaj care a fost solicitat din cauza unor nereguli într-o zonă în care mai multe mașini făceau „drift-uri” și tulburau liniștea publică. Sosiți la locul faptei, ofițerii au identificat un suspect într-o parcare, l-au urmărit până la un complex de apartamente și au securizat perimetrul în speranța că acesta nu va scăpa… Tyler e cel care l-a găsit pe suspect, i-a adresat întrebarea de protocol dacă e înarmat, suspectul a spus că nu este, dar l-a împușcat imediat… Chiar și atunci când Tyler a fost la pământ, infractorul (Essa Williams), a continuat să tragă în el până i s-a terminat muniția. La scurt timp, ceilalți ofițeri au ajuns la locul faptei, l-au văzut pe Williams încercând să scoată arma lui Tyler din toc și l-au imobilizat rapid…” – Voceacrestinilor.com

Tyler Moldovan, 22 de ani, este ofițer de poliție și membru la Biserica Creștină Penticostală „Happy Valley” din Phoenix, Arizona (SUA).

 

SERVICII

TOATE TITLURILE IMPORTANTE ÎNTR-UN SINGUR LOC – Abonați-vă la notificările Liberalist.ro pentru ȘTIRI AUTOMATE și ALERTE direct pe mobil sau desktop!
Citeste mai mult

→ CLICK PENTRU OFERTELE DR. MAX | ELEFANT.RO | LENSA

Citește și articolele următoare pe Liberalist.ro:

Credit cu buletinul – lista celor mai bune oferte!

Ce informații ai nevoie pentru asigurarea auto (2022)

ASALT: Educația Sexuală în școli fără acordul părinților! Ce conține programa școlară propusă?

VIRAL: Viața după Covid și libertățile pe cale de dispariție

Fondul Monetar Internațional vrea să știe ce cauți pe internet. Ce pățești dacă nu ești cetățean model

Consultantul de business și marketing în București. Cine apelează la ei și ce onorarii practică?

Credit cu buletinul – lista celor mai bune oferte!

De ce costă 1.000€ dacă este un CRM gratuit? Digitalizarea vânzărilor

Facebook ne-a amenințat cu suspendarea paginilor noastre Liberalist.ro deoarece scriem pe subiecte care contrazic narațiunea companiei și interesele sale politice de stânga. De aceea, încercăm să dezvoltăm un grup pe Telegram ca o alternativă anti-cenzură. ABONEAZĂ-MĂ LA TELEGRAM