VIDEO Imagini HALUCINANTE: Zeci de mașini pe contrasens, pe Autostrada Soarelui

Fii inspirat, trimite articolul unui prieten
Site de stiri si analize - Liberalist.ro

Șoferul care a filmat întreaga scenă a fost la un pas să fie implicat și el într-un accident de circulație după ce una dintre mașinile din față a întors brusc la doar câțiva metri de el.

În zonă, traficul era îngreunat din cauza unei autoutilitare care se răsturnase pe autostradă. Nu au fost victime. Coloanele de mașini s-au întins pe mai bine de 2 km. După ce imaginile au ajuns pe internet, poliția a deschis o anchetă.

„Polițiștii din cadrul Biroului A2 Buc-Ct s-au autosesizat și efectuează verificări în vederea identificării cond auto și luarea măsurilor legale care se impun”, a afirmat ANDREEA ILIESCU, purtătorul de cuvânt al IPJ Constanța

În imagini se văd cel puțin 20 de mașini care circulau pe contrasens. Șoferii care vor fi identificați riscă să rămână fără permis de conducere pentru 60 de zile.

Citește și  VIDEO și FOTO de la accidentul teribil de pe Autostrada Soarelui – Peste 50 de mașini implicate, 150 de victime

 

BLACK FRIDAY -70% | Vara aceasta vine cu noi oferte de ochelari de soare de la Lensa

TOATE TITLURILE IMPORTANTE ÎNTR-UN SINGUR LOC – Abonați-vă la notificările Liberalist.ro pentru ȘTIRI AUTOMATE și ALERTE direct pe mobil sau desktop!
Citeste mai mult

Citeste si alte stiri similare:

ASALT: Educația Sexuală în școli fără acordul părinților! Ce conține programa școlară propusă?
VIRAL: Viața după Covid și libertățile pe cale de dispariție
Fondul Monetar Internațional vrea să știe ce cauți pe internet. Ce pățești dacă nu ești cetățean model
Consultantul de business și marketing în București. Cine apelează la ei și ce onorarii practică?
‘Idolul’ Fauci a admis că virusul Covid19 ar fi putut fi chiar unul din virusurile finanțate de el
Mii de români renuntã la WhatsApp. De ce se discută de ‘Dosarul’ Digital?

Facebook ne-a amenințat cu suspendarea paginilor noastre Liberalist.ro deoarece scriem pe subiecte care contrazic narațiunea companiei și interesele sale politice de stânga. Nu suntem singurii, probabil și dvs. ați observat faptul că anumite postări care contravin narațiunea oficială sunt considerate ‘spam’ sau ‘mesaje neautoritative’ și în consecință depublicate (termenul tehnic ‘Hide’). De aceea, încercăm să dezvoltăm un grup pe Telegram ca o alternativă anti-cenzură. ABONEAZĂ-MĂ LA TELEGRAM
Dacă apreciați conținutul acestei publicații liberal-conservatoare, vă încurajăm să vă invitați și prietenii să se alăture. Mulțumim!

Liberalist.ro - despre piețe libere! Adaugă site-ul pe mobil în 2 pași!

Click ofertele DR.MAX | ELEFANT | VIVA CREDIT | LENSA | FERRATUM BANK