joi, ianuarie 20Liberalist.ro - portalul piețelor libere

X-Sculpt – cea mai nouă tehnologie de tonifiere a mușchilor

Fii inspirat, trimite articolul unui prieten
Site de stiri si analize - Liberalist.ro

X-Sculpt – cea mai nouă tehnologie de tonifiere a mușchilor

Cine nu și-ar dori să slăbească și să-și tonifieze anumite părți ale corpului fără prea mult efort? Poate părea un vis, dar aparatul X-sculpt este cât se poate de real.

Tehnologia HI-EMT pentru conturarea corpului, de ultimă generație, nu doar arde grăsimea dar și construiește masă musculară. Mai mult, tratamentul nu necesită anestezie, incizii și nici nu provoacă disconfort.

În timpul procedurii pacienții pot sta pe spate relaxați, în timp ce aparatul execută echivalentul a peste 20.000 de contracții musculare.

X-sculpt este cel mai puternic echipament de stimulare musculară electromagnetică conceput pentru tonifierea corporală, arderea grăsimii, lifting corporal și creșterea masei musculare.

Această tehnologie prezintă numeroase avantaje, precum: reducerea grăsimii, acțiune asupra fermității și întăririi mușchilor, este non-invaziv și acționează atât în timpul tratamentului, cât și după, prin creșterea metabolismului celular.

Cu ajutorul acestui echipament putem să realizăm terapii multiple de la partea de slăbire localizată, tonifiere musculară sau menținerea tonusului. Se poate recomanda persoanelor care vor să înlocuiască gimnastica activă, mersul la sală, activitatea fizică cu gimnastica pasivă. De asemenea, se pot trata și probleme precum febra musculară sau tensiunile musculare, prin aplicarea acestor câmpuri electromagnetice localizate.”, ne-a precizat trainerul în estetică, Claudia Augustin.

Îndrăgita cântăreață Xonia a încercat această tehnologie de ultimă generație, iar concluziile ei le puteți afla în emisiunea „MENS SANA” cu Consuela Bălașa:

The post X-Sculpt – cea mai nouă tehnologie de tonifiere a mușchilor appeared first on A7TV – Trăiește viitorul!.

TOATE TITLURILE IMPORTANTE ÎNTR-UN SINGUR LOC – Abonați-vă la notificările Liberalist.ro pentru ȘTIRI AUTOMATE și ALERTE direct pe mobil sau desktop!
Citeste mai mult

→ CLICK PENTRU OFERTELE DR. MAX | ELEFANT.RO | LENSA

Citește alte știri pe Liberalist.ro:

Credit cu buletinul – lista celor mai bune oferte!
Un parlamentar finlandez se confruntă cu doi ani de închisoare pentru că este creștin
ASALT: Educația Sexuală în școli fără acordul părinților! Ce conține programa școlară propusă?
VIRAL: Viața după Covid și libertățile pe cale de dispariție
Fondul Monetar Internațional vrea să știe ce cauți pe internet. Ce pățești dacă nu ești cetățean model
Consultantul de business și marketing în București. Cine apelează la ei și ce onorarii practică?
‘Idolul’ Fauci a admis că virusul Covid19 ar fi putut fi chiar unul din virusurile finanțate de el
De ce costă 1.000€ dacă este un CRM gratuit? Digitalizarea vânzărilor
Libertăți individuale – Constituția României

Facebook ne-a amenințat cu suspendarea paginilor noastre Liberalist.ro deoarece scriem pe subiecte care contrazic narațiunea companiei și interesele sale politice de stânga. De aceea, încercăm să dezvoltăm un grup pe Telegram ca o alternativă anti-cenzură. ABONEAZĂ-MĂ LA TELEGRAM

Click și Skip pentru următorul articol

----

Dr.Max | Elefant | Lensa | Credite - Oferta zilei!